Παντρεύτηκαν πασίγνωστοι δημοσιογράφοι της πρωινής ζώνης (φωτό)

Η γαμήλια τελετή πραγματoποιήθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου στο Κτήμα 28

Η Mαίρη Αρώνη και ο Σπύρος Σιγούρος, οι δημοσιογράφοι και ρεπόρτερ των εκπομπών «Το Πρωινό» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» αντίστοιχα, παντρεύτηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, μετά από 4,5 χρόνια σχέσης.

Η γαμήλια τελετή πραγματoποιήθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Δημητρίου στο Κτήμα 28, παρουσία καλών φίλων και συγγενών. Κουμπάροι των δημοσιογράφων ήταν η τραγουδίστρια Χρύσπα και ο καλός φίλος του Σπύρου Σιγούρου, Ντίνος Μαργώνης.

Το νυφικό της Μαίρης Αρώνη ήταν δημιουργία Ισραηλινής σχεδιάστριας. Η νύφη επέλεξε χαλαρούς κυματισμούς για τα μαλλιά της, το μακιγιάζ της ήταν διακριτικό και δεν έλειψε ένα μακρύ, εντυπωσιακό πέπλο.

Στην δεξίωση που ακολούθησε, η νύφη αφαίρεσε το πέπλο και μαζί με τον σύζυγό της και τα αγαπημένα τους πρόσωπα διασκέδασαν και απόλαυσαν την εορταστική ατμόσφαιρα!

Το chic μπλε κουστούμι του Σπύρου Σιγούρου είχε την υπογραφή του σχεδιαστή Νίκου Αποστολόπουλου. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν η Φαίη Σκορδά, η Ζήνα Κουτσελίνη, η Σάσα Σταμάτη, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος,η Δέσποινα Μοιραράκη κ.ά.

Να ζήσουν!

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Να μας ζήσουν ‼️η ζωη τους ναναι γεματη με Αγαπη Παθος κ Σεβασμο ο ενας για τον αλλο!!! @marymaryaroni @spiros_sigouros #wedding #husband #wife #desmirakaftans #desmira #desmirabymiraraki #desmira

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Miraraki (@despina_miraraki) στις

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα