Επιστροφή Φορτούνη στο αυριανό ματς του Ολυμπιακού με την Καλαμάτα

Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στα γήπεδα έφτασε. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή για τη ρεβάνς Κυπέλλου με την Καλαμάτα.

Επτά μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο κατά τη διάρκεια του φιλικού προετοιμασίας κόντρα στο Αμβούργο, ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στα γήπεδα!

Ο Ολυμπιακού είναι ιατρικά έτοιμος να επανέλθει στην αγωνιστική δράση αφού πλέον προπονείται σε φουλ ρυθμούς κι έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με την Καλαμάτα (19:30) στο Καραϊσκάκη. Ο Πορτογάλος τεχνικός, θα δώσει και χρόνο συμμετοχής στον ηγέτη των Πειραιωτών.

Πέρα από τον Φορτούνη, στην αποστολή μπήκε και ο Γκιγιέρμε που ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά όχι και ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που δεν είχε παίξει ούτε κόντρα στη Λαμία. Παράλληλα, ο Μαρτίνς πήρε μαζί του και πάλι αρκετά παιδιά από τις Ακαδημίες, όπως είχε κάνει και στο ματς της Μεσσηνίας την περασμένη εβδομάδα.

Οι 21 της αποστολής: Αλέν, Μπέλιτς, Μπουλάρι, Σισέ, Ελαμπντελαουί, Φέκκας, Φορτούνης, Γκερέρο, Γκιλιέρμε, Καραργύρης, Χριστοδουλόπουλος, Κούτρης, Λιάτσος, Λοβέρα, Μαρίνος, Μάρκοβιτς, Μεριά, Ραντζέλοβιτς, Τοροσίδης, Τζολάκης, Ξενιτίδης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα