Έπιασε «λιμάνι» ο Πελέ

Την πρώτη του μεταγραφή και επισήμως ολοκλήρωσε πριν από λίγο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη, με τον Πορτογάλο χαφ να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.

Το κόστος της μεταγραφής του Πελέ από τους Κρητικούς «άγγιξε» τις 400.000 ευρώ, ενώ ο Πορτογάλος άσος θα φοράει τα «ερυθρόλευκα» ως το καλοκαίρι του 2017. Την είδηση επιβεβαίωσαν οι Πειραιώτες με επίσημη ανακοίνωση στην οποία ανέφεραν: ««Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Vitor Hugo GOMES PASSOS (Πελέ). Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών».

Τη μεταγραφή, μάλιστα, ανακοίνωσε και ο Εργοτέλης, αφού η κρητική ΠΑΕ σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Vítor Hugo Gomes Passos (Pelé) στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ευχαριστούμε τον Pelé για τα όσα προσέφερε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες στη συνέχεια της καριέρας του».

Ο Πορτογάλος άσος αναμένεται να ενσωματωθεί από την Τετάρτη στις προπονήσεις των ερυθρόλευκων, ενώ όπως όλα δείχνουν θα δηλωθεί και στη νέα λίστα για το Champions League, αφού ο Μίτσελ πιστεύει στην αξία του. Η απόκτηση του Πελέ, βέβαια, αναμένεται να δρομολογήσει εξελίξεις για αποχώρηση παίκτη. Αυτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιαταμπαρέ, τον οποίο έχει ζητήσει με τη μορφή δανεισμού η Μπαστιά και όπως όλα δείχνουν θα δοθεί δανεικός στους Κορσικανούς ως το καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα