Δώνης: «Σε χώρες με 1.000 νεκρούς σκέφτονται να γίνει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο»

Την δική του απάντηση στην πρόταση διακοπής του πρωταθλήματος που συζητήθηκε στην τηλεδιάσκεψη της Super League έδωσε ο Γιώργος Δώνης.

«Υπάρχει υπερβολική βιασύνη στην Ελλάδα και δεν καταλαβαίνω το λόγο. Όταν έχουμε τις πληροφορίες πως χώρες όπως η Ιταλία, Αγγλία, Ισπανία που αντιμετωπίζουν μεγαλύτερα προβλήματα προσπαθούν να βρουν τρόπο για να τελειώσουν τα πρωταθλήματα τους πρέπει και εμείς να δώσουμε περισσότερο χρόνο. Υπάρχουν χώρες με μικρά προβλήματα και πρέπει να δούμε πως θα κυλήσει ο επόμενος μήνας και με ψυχραιμία την καλύτερη απόφαση. Να υπάρχει υπομονή και μετά από ένα μήνα να δούμε πρώτα την υγεία και μετά το ποδόσφαιρο» είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού.

Για το Βέλγιο και την απόφαση να σταματήσει το πρωτάθλημα:

«Και αυτό πάλι θα πρέπει να αποφασιστεί, γιατί δεν είναι μόνο απόφαση της λίγκας, τι θα συμβεί με τους ποδοσφαιριστές με τους προπονητές, να αποφασίσει ο Υπουργός αθλητισμού για το αν θα το επικυρώσει. Σκεφτείτε στο ελληνικό πρωτάθλημα ποιες ομάδες θα πέσουν; Και μετά με το μπαράζ τι θα γίνει; Και αν ο Παναθηναϊκός τα καταφέρει να πάρει την άρση στην Ευρώπη ο Άρης θα μείνει εκτός Ευρώπης; Για αυτό λέω δεν πρέπει να υπάρχει βιασύνη. Σε χώρες που υπάρχουν 1000 νεκροί την ημέρα σκέφτονται να γίνει το πρωτάθλημα τον Ιούνιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα