Γραμμένος, Γεραπετρίτης «φαντομάδες» για τον ΠΑΟΚ

Έχει να γίνει μεγάλο τζέρτζελο με τη δικαιοσύνη και καλά να είναι ο επιτελικός Γεραπετρίτης να ετοιμάζει από τώρα τα αλχημικά του για τον ΠΑΟΚ, την Ξάνθη και τον Ολυμπιακό. Να το κάνουμε σεντς. ΠΑΟΚ, Ξάνθη και ο Ολυμπιακός προσέφυγαν στο ΣτΕ. Μάλιστα. Και τι ζητάει ο ΠΑΟΚ κι η Ξάνθη; Την ακύρωση της σύνθεση της ΕΕΑ επειδή το μέλος της, ο Φαραντούρης, δεν είχε τα τυπικά προσόντα. Δεν είναι καθηγητής εμπορικού δικαίου με προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και τα ρέστα.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και ζητάει τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, γιατί προσέφυγαν στα πολιτικά δικαστήρια, το ΣτΕ και το Διοικητικό Εφετείο και σύμφωνα με το άρθρο 35 του ΚΑΠ, πρέπει ν’ αποβληθούν από το πρωτάθλημα. Η οποία Super League1 έφερε το θέμα στο ΔΣ κι έβαλε το θέμα σε ψηφοφορία: Ολυμπιακός, ΑΕΛ, Πανιώνιος και Άρης ψήφισαν υπέρ της επιβολής ποινής, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, Βόλος, Παναιτωλικός και Ξάνθη εναντίον, ΑΕΚ, ΟΦΗ και Ατρόμητος είπαν να παραπεμφθεί η υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο, ενώ Αστέρας και ΕΠΟ επέλεξαν το λευκό. Η Λαμία απείχε.

Και τι θα γίνει αν το ΣτΕ δικαιώσει τον ΠΑΟΚ και τον καταδικάσει το Διαιτητικό Δικαστήριο; Άντε πάλι στο CAS και φέξε μου και γλίστρησα. Εκτός κι αν ο Γραμμένος πάει κανένα βράδι με το φακό, σαν «φαντομάς» και ξεκολλήσει από τον ΚΑΠ το άρθρο 35, όπως έκανε και με άρθρο 30, που αναφέρεται στην πολυιδιοκτησία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα