Όχι στο Ηράκλειο με στόχο τον Λευτέρη

Οι πάντες γνωρίζουν ότι στην ιστορία με την ανάληψη ή όχι του τελικού του Europa Conference League το 2022 ή το 2023, στόχος της ΕΠΟ ήταν να χτυπηθεί ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Μετά τις επικρίσεις που δέχθηκε η Ομοσπονδία για τη στάση της ν’ αρνηθεί ουσιαστικά την ανάληψη της σημαντικής διοργάνωσης, ο… δικός μας Βαγγέλης ετοιμάζει ντρίμπλα. Να διατηρηθεί μεν η υποψηφιότητα της Ελλάδας, αλλά να αντικατασταθεί το Παγκρήτιο από τον φάκελο και ο τελικός να γίνει σε άλλη πόλη και όχι στην εκλογική Περιφέρεια του Λευτέρη Αυγενάκη!!.

Ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Αλέξης Δέδες, έχει προτείνει την απόσυρση της υποψηφιότητας, υπογραμμίζοντας πως ο φάκελος είναι ελλιπής. Ο Αλ. Δέδες επέμεινε στη θέση του τονίζοντας ότι ούτε η οργανωτική επιτροπή δεν έχει συσταθεί λόγω της κόντρας μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού και της ΕΠΣ Ηρακλείου.

Οριστική απόφαση θα παρθεί στην επόμενη συνεδρίαση, με τα μέλη της ΕΕ της ΕΠΟ να συγκλίνουν στο να διατηρηθεί η υποψηφιότητα, αλλά με άλλο γήπεδο, σε άλλη πόλη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα