Έβραζε ο Αντωνίου (και) με τον Γραμμένο

Στα πρόθυρα της έκρηξης έφτασε το πρωί της Τρίτης ο Αστέριος Αντωνίου, έπειτα από τις διαρροές ότι μιλάει με τον Λευτέρη Αυγενάκη περί ανέμων και υδάτων. Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ συνδύασε τα διάφορα σχόλια με την τηλεφωνική που είχαν ο υφυπουργός Αθλητισμού και ο Ευάγγελος Γραμμένος. Έτσι, θεωρούσε πηγή της διαρροής των πρόεδρο της ομοσπονδίας. Βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση και διάφοροι καλοθελητές στο πάρκο Γουδή που θέλουν να σπέρνουν τη διχόνοια.

Η αλήθεια είναι ότι ο Αντωνίου διατηρεί ανοικτή γραμμή με τον Αυγενάκη. Έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τον άλλοτε γραμματέα της ΝΔ, αλλά χωρίς ιδιαίτερες επεκτάσεις σε ποδοσφαιρικές συζητήσεις. Ξέρει, άλλωστε, ο Αυγενάκης ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο ο Αστέριος έχει ελάχιστη επιρροή μέσα στην ΕΠΟ. Αλλά ακόμα και για την πληροφόρησή του, ο υφυπουργός Αθλητισμού διαθέτει καλύτερες πηγές. Οπότε με τον Αντωνίου κάνει περισσότερο φιλολογικές συζητήσεις.

Όλα αυτά διέρρεαν διάφοροι από την ομοσπονδία το βράδυ της Δευτέρας κι έκαναν έξαλλο τον Αντωνίου. Σταδιακά έμαθε ο Αστέριος ότι δεν είχε συμμετοχή ο Γραμμένος, αλλά ούτως ή άλλως οι δυο τους τα έχουν σπάσει και η μετωπική σύγκρουση θεωρείται θέμα χρόνου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα