Μήνυμα του Αμίρ Μέγκαχεντ στον Βασίλη Κουτσιανικούλη για τον κορωνοϊό

Μήνυμα στον Βασίλη Κουτσιανικούλη μέσω από το προσωπικό του δράμα, έστειλε ο Αιγύπτιος πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Αμίρ Μέγκαχεντ, που βλέπει τον πατέρα του να δίνει μάχη για τη ζωή του, προσβεβλημένος από τον κορωνοϊό.

Ο Μέγκαχεντ ήταν και αυτός σαν τον Κουτσιανικούλη. Όταν όμως είδε την κατάσταση του πατέρα του που ήταν αθλητικός τύπος, δεν έπαιρνε μέτρα προστασίας και δεν φορούσε μάσκα, κάνει έκκληση στους συνανθρώπους του ν’ αναθεωρήσουν την άποψή τους.

Ο Αιγύπτιος πρώην άσος του ΠΑΟΚ μιλώντας στο Metropolis 95.5 είπε χαρακτηριστικά:

«Την περασμένη εβδομάδα γύρισα σπίτι και το πρωί που ξύπνησα με πήρε η μαμά μου και είπε ότι ο μπαμπάς δεν είναι καλά έχει πυρετό και ζαλίζεται.

Ειδοποιήσαμε το γιατρό, έκανε το τεστ και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Μετά έκανε το τεστ και η μαμά και βρέθηκε και αυτή. Το πρόβλημα είναι ότι ο μπαμπάς μου τις πρώτες τέσσερις ημέρες δεν είχε συμπτώματα και κυκλοφορούσε κανονικά. Όταν μπήκε στο νοσοκομείο ένιωθε ακόμη πιο κουρασμένος. Μάθαμε ότι ο ιός έχει προχωρήσει στα πνευμόνια και δημιουργούσε πρόβλημα στην αναπνοή. Στο νοσοκομείο βρίσκεται και η μητέρα μου.

Είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά δεν με άφησαν να τη δω λόγω της κατάστασης. Την είδα μόνο έξω από το παράθυρο. Για το μπαμπά μου προσεύχομαι και εύχομαι να το ξεπεράσει. Είναι έξι μέρες στο νοσοκομείο και τις τελευταίες δύο στην εντατική. Το πρόβλημα είναι ότι πέφτει χαμηλά το οξυγόνο και συνεχώς του κάνουν εξετάσεις για να δουν πόσο έχει προχωρήσει. Χρειάζεται να έχει θετική ψυχολογία. Πρέπει να τρέφεται και καλά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μπορέσει να το ξεπεράσει. Μου λένε οι γιατροί να κάνω υπομονή και να προσεύχομαι.

Μίλησα με τους γιατρούς και μου είπαν ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα καθώς έρχεται δεύτερο κύμα κορωνοϊού. Ενδεχομένως και εγώ έλεγα ότι είναι σαν γρίπη και έτσι το έβλεπα. Τώρα όμως που το ζω είναι κάτι δύσκολο και επικίνδυνο. Χρειάζεται υπομονή. Για ένα διάστημα ας πηγαίνουμε μόνο στη δουλειά και στο σπίτι μας. Να αποφεύγουμε δηλαδή τις συγκεντρώσεις.

Νιώθω μπερδεμένος. Ο μπαμπάς μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Ήταν αθλητικός άνθρωπος. Κολυμπούσε, έτρεχε, δεν έχει βάλει τσιγάρο στο στόμα του. Είχε επαφές με φίλους. Δεν πίστευε και εκείνος τόσο πολύ, δεν φορούσε μάσκα. Πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε τα μέτρα προστασίας.

Εγώ δεν είμαι θετικός, ούτε και η οικογένεια μου. Εγώ λόγω της δουλειάς κάνω τεστ σε κάθε παιχνίδι, δηλαδή κάθε τρεις ημέρες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα