Κάκος για Παναιτωλικός-ΑΕΚ: Έκανε πέναλτι ο Ινσούα (video)

Κριτική για τις επίμαχες φάσεις του Σαββατοκύριακου έκανε ο Τάσος Κάκος στην κυριακάτικη εκπομπή του Open.

Ο τηλεκριτικός διαιτησίας κλήθηκε να σχολιάσει το ματς Παναιτωλικός – ΑΕΚ και στάθηκε κυρίως στη φάση του πέναλτι που κέρδισαν οι Αγρινιώτες.

Όχι στην ξεκάθαρη ανατροπή του Τσιγκρίνσκι στον Ντίας, αλλά στην εξέλιξη της φάσης, μετά την απόκρουση του Τσιντώτα.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι θεωρεί πως στην συνέχεια ο Ινσούα βρίσκει τη μπάλα με το χέρι και θα έπρεπε ο διαιτητής να δείξει το σημείο του πέναλτι αφού πρόκειται για «καθαρή παράβαση».

Για την ίδια φάση ο Παναγιώτης Βαρούχας σχολίασε έπρεπε να επέμβει το VAR γιατί ήταν δύσκολη φάση, ενώ για τις αμφισβητούμενες στον αγώνα του Αγρινίου είπε:

«Στο 5’ γίνεται μια σέντρα και πηδά ο αμυντικός μπροστά από τον Ολιβέιρα. Η μπάλα χτυπά στο χέρι του Πορτογάλου, αλλά σωστά δεν δόθηκε παράβαση. Προσπάθησε να το μαζέψει κιόλας. Ο Καρασαλίδης αφού σκίστηκε η φανέλα του βγήκε έξω, έβαλε μια φανέλα χωρίς νούμερο και επέστρεψε στο ματς. Ο Ζαχαριάδης έπρεπε να του δώσει κίτρινη, που θα ήταν δεύτερη. Το πέναλτι στην ανατροπή που έκανε ο Τσιγκρίνσκι σωστά καταλογίστηκε. Μετά την απόκρουση του Τσιντώτα ο Ινσούα ακούμπησε με το χέρι του την μπάλα που ήταν στην αγκαλιά του Τσιντώτα. Έπρεπε να δοθεί πέναλτι και να επέμβει το VAR γιατί ήταν δύσκολο να το δει ο διαιτητής. Στο 87’ είχαμε το γκολ της ΑΕΚ. Πριν από αυτό, ο Καρασαλίδης έκανε τάκλιν και η μπάλα πηγαίνει ψηλά στον ώμο του, πράγμα που με τους νέους κανονισμούς δεν είναι πέναλτι».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα