Πανηγύρια των οπαδών για τα… πανηγύρια το υγειονομικό πρωτόκολλο (video)

Ποιος κοροϊδεύει ποιον με τα κλειστά γήπεδα; Η πολιτεία, από τη μία, παίρνει όλο και περισσότερα μέτρα για αποστάσεις, μάσκες, περιορισμός λειτουργίας περιπτέρων, cafe κλπ, για επιστροφή βέβαια, των φιλάθλων στα γήπεδα ούτε λόγος και από την άλλη, οι οπαδοί των ομάδων συνωστίζονται για να πανηγυρίσουν! Χωρίς καμία προφύλαξη και χωρίς κανένας ν’ ασχολείται μαζί τους.

Στο ΟΑΚΑ, μετά την τεράστια πρόκριση της ΑΕΚ στο Europa League, με τη νίκη της 2-1 επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ, οπαδοί της Ένωσης αποθέωσαν τους παίκτες. Στα κάγκελα. όλοι μαζί. Ούτε μάσκες, ούτε αποστάσεις.

Ουδείς τους ενόχλησε. Αστυνομία δεν υπήρχε στο γήπεδο, έτσι για τους τύπους; Προφανώς και υπήρχε. Γιατί δεν έκανε ελέγχους, όπως στα λεωφορεία και τα καταστήματα; Που πήγαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα;

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στο ματς με την Μπενφίκα, όπως και σ’ αυτό με την Μπεσίκτας, πανηγύρισαν έξω από την Τούμπα. Ουδείς τους ενόχλησε. Απαγορεύεται, λέει, συναθροίσεις με περισσότερα των εννέα ατόμων αναφέρει η Πολιτική Προστασία. Το βλέπουμε.

Οπαδοί του Ολυμπιακού πανηγύρισαν την κατάκτηση του κυπέλλου με αποθεώσεις των παικτών, μην πούμε τη έγινε στην  φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ελεύθεροι και… ωραίοι.

Κι είχαν προκριθεί ο Άρης με τον ΟΦΗ στο Europa League, θα γινόταν τα ίδια γιατί “τα έκαναν και οι άλλοι”.

Η UEFA πήρε απόφαση για πληρότητα 30% στα ματς του Champions League, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα. Ενδεχομένως αυτό ν’ αφορά και το Europa League.

Δηλαδή, οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Champions League θα μπορούν να παρακολουθήσουν από την κερκίδα τους αγώνες και δεν θα μπορούν στους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου; Τραγωδία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα