Κόλλησε στο 0-0 ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό

Με «λευκή» ισοπαλία ολοκληρώθηκε το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να μην δώσει χρόνο συμμετοχής στον Πέπε, επιλέγοντας να τον προστατεύσει.

Ο Χασάν ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο 4’ (με το μακρινό πλασέ του να αποδεικνύεται άστοχο), ωστόσο την καλύτερη φάση στο πρώτο μέρος την είχαν οι Βοιωτοί (με σουτ του Συμελίδη να σταματάει στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού).
Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με ευκαιρία του Χολέμπας (που δεν αξιοποίησε σέντρα του Βαλμπουενά στην καρδιά της άμυνας), ενώ στο 50’ είχαν εκείνοι δοκάρι σε κεφαλιά του Σουντανί.

Στο 58΄  ο Χασάν βγήκε νικητής στον αέρα με τον Λιάγκα, όμως ο Γκέκας μπλόκαρε και κράτησε το μηδέν. Ο Γάλλος ήταν πρωταγωνιστής και στη φάση του 68΄, όταν με εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον Στογιάνοβιτς σε εκπληκτική επέμβαση.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να σκοράρουν στο 77΄, όταν κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σα απέκρουσε την εκτέλεση του Παμλίδη.

Ο Ολυμπιακός έφτιαξε τις τελευταίες φάσεις του αγώνα, με τον Τσάπρα να σώζει τον Λεβαδειακό σε σουτ του Χασάν στο 79’, τον Αιγύπτιο ν’ απειλεί ξανά με κεφαλιά στο επόμενο λεπτό και τον Κάιπερς να αστοχεί στο 86’.

Ολυμπιακός: Σα, Ραφίνια (70′ Μπρούνο), Παπαδόπουλος, Χολέμπας (79′ Κίτσος), Κατσογιάννης, Εμβιλά (74′ Μαυρουδής), Λοβέρα, Σουντανί, Βαλμπουενά (70′ Κάιπερς), Ραντζέλοβιτς (70′ Σουρλής), Χασάν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα