«Πέταγε φωτιές» ο Ελ Αραμπί, εύκολο 4-0 για τον Ολυμπιακό με τον Ατρόμητο (video)

Mετά από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός «πάτησε γκάζι» στο δεύτερο μέρος και έφτασε σε μια άνετη νίκη, με το ευρύ 4-0 επί του Ατρόμητου στο Καραϊσκάκη, λίγες μέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι του για το Champions League.

Oι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο ευρύ σκορ χάρη στην εκτελεστική ικανότητα του Ελ Αραμπί που μπορεί να μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι (30΄), ωστόσο πέτυχε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς (το άλλο, ο Χασάν) και έδειξε πόσο κομβική είναι η παρουσία του.

Ο Ατρόμητος στάθηκε για ένα ημίχρονο παρότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 30ο λεπτό λόγω της αποβολής του Μάτιτς (με απευθείας κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό μαρκάρισμα τον Καμαρά), όμως στο δεύτερο κατέρρευσε από την πίεση των γηπεδούχων.

Η είσοδος του Ελ Αραμπί στο ματς (λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους) άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

Ο Μαροκινός «πέταγε…φωτιές»  στο δεύτερο ημίχρονο και με ένα προσωπικό σόου, έκανε εύκολα τα πράγματα για τους Πειραιώτες.

Στο 52′ από ασίστ του Φορτούνη άνοιξε το σκορ (1-0) και «έλυσε» τον γόρδιο δεσμό της άμυνας του Ατρ΄όμητου.

Στο 65′ ο Χασάν πέτυχε το 2-0 έπειτα από ασίστ του Εμβιλά, «τελειώνοντας» ουσιαστικά το ματς, όμως η «ερυθρόλευκη» επίθεση κράτησε ως το τέλος του αγώνα.

Στο 82′  ξανά ο Ελ Αραμπί έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι», (3-0)  αφού έκανε πρώτα μία φανταστική ντρίμπλα με τακουνάκι έπειτα από πάσα του Λοβέρα ) και στο 87′ με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό (4-0) σκορ.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα, Χολέμπας, Μπα, Σεμέδο, Ραφίνια, Εμβιλά (76’ Μπουχαλάκης), Καμαρά, Μασούρας (40’ Ελ Αραμπί), Βαλμπουενά (70’ Λοβέρα), Φορτούνης (70’ Ρατζέλοβιτς), Χασάν (76’ Σουντανί)

Ατρόμητος (3-5-2): Γιαννιώτης, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης (69’ Ούμπιντες), Νάτσος, Χαρίσης (61’ Λάζαρος), Σάλομον (69’ Γκαλβάο), Μουνίθ (35’ Μπουσούλαζιτς), Κωτσόπουλος (61’ Ενσικουλού), Μάτιτς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα