Αυγενάκης: Είχαν συμφωνήσει όλοι για την επιστροφή στα γήπεδα, ο πρωθυπουργός πήρε γενναία απόφαση

Οι λοιμωξιολόγοι είχαν αποφασίσει κατά πλειοψηφία για την επάνοδο των φιλάθλων στα γήπεδα της Super League1″. Αυτό τόνισε ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον ραδιοσταθμό Alpha 9,89.

Η απόφαση των λοιμοξιολόγων πάρθηκε την χθες Δευτέρα βράδυ. Και μετά ο ίδιος ο Αυγενάκης εξέδωσε ανακοίνωση ότι η κυβέρνηση συμφωνεί, μαζί με την Υγειονομική Επιτροπή για την επιστροφή των φιλάθλων στην κερκίδα.

Τι, ωστόσο, άλλαξε μέσα σε λίγες μόνο ώρες και από την απόφαση των λοιμοξιολόγων ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακύρωσε την απόφασή τους;  “Κατόπιν προέκυψαν νέα στοιχεία, καθώς η κατάσταση είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη”, τόνισε ο Αυγενάκης.

Και πρόσθεσε ο Υφυπουργός: “Ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε σχετικά για την επιδημιολογική εικόνα και αποφάσισε σήμερα το πρωί πως θα ήταν λάθος μήνυμα να μπει κόσμος στα γήπεδα αυτή τη χρονική στιγμή και ανέστειλε την απόφαση”.

Οι δηλώσεις του Υφυπουργού Αυγενάκη δικαιώνουν την iapopsigr. που από την πρώτη στιγμή που ανακοιν΄ώθηκε η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην επιστρέψει την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, επισ΄ήμανε ότι δεν μπορεί να είχε ενεργήσει αυθαίρετα βγάζοντας ανακοίνωση ότι είχε την σύμφωνη γνώμη και της κυβέρνησης και των λοιμοξιολόγων.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα