Στο πρώτο σοβαρό παιχνίδι, έχασε την μπάλα, ο… «Μουρίνιο» της Τούμπας

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Ούτε Σιδηρόπουλος έχει, ούτε Σκουλάδες, ούτε Κνετ. Προηγείσαι 2-0 και πάρτον κάτω 3-2 από την Αϊντχόβεν. Που κανονικά, δηλαδή, έπρεπε να γράψει περισσότερα το κοντέρ. Κι ο Γκαρσία ξανάγινε προπονητάκος της Κ19, θέλει πολλά καρβέλια ακόμα για να γίνει κανονικός προπονητής ο Μουρίνιο της Τούμπας.

Έτσι είναι. Δεν γίνεσαι προπονητής από τη μία στιγμή στην άλλη. Κι ο Πογιάτος στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κι έχει βγάλει καλούς παίκτες. Και τι να να πει, αυτό, δηλαδή, ότι είναι έτοιμος για τη Ρεάλ; Κι όταν ξέμεινε από προπονητή η Ρεάλ, δεν πήρε τον Πογιάτος από τις ακαδημίες, όπως έκανε ο ΠΑΟΚ. Πήρε πάλι τον Ζιντάν.

Φαγώθηκε το Σαββιδοτεχνείο να πουλάει σανό στους ΠΑΟΚτζήδες, ότι με τον Παύλο θα μεγαλουργήσει η ομάδα. Και βάρτου – δώστου, επειδή κέρδιζε στις καθυστερήσεις. Κι έρχεται το πρώτο σοβαρό παιχνίδι και είδα τα αηδόνια να κελαηδούν ο Ουρουγουανός.

Και μην πει κανένα κορόιδο ότι στο πρώτο ματς ξηγήθηκε 4-1 ο ΠΑΟΚ. Χωρίς οκτώ ήρθαν οι Ολλανδοί. Από τις ακαδημίες πήρανε. Τραυματίες και κορονοχτυπημένους είχανε. Κι έγινε Μουρίνιο ο Γκαρσία.

Ο Φερέιρα ήταν κανονικός προπονητής τουλάχιστον. Έκατσε στα θρανία. Δεν ταίριαξε με την ψυχοσύνθεση του ΠΑΟΚ, γράφουν τα καρακόλια του Ιβάν. Κι ο Γκαρσία που ταιριάζει, τα είδαμε τα αποτελέσματα.

Πάει να παίξει ένα παιχνίδι στην Ολλανδία και ξεκινάει με κόφτες τον Σβαμπ και τον πιτσιρικά τον Τσιγγάρα. Πιάσε το αυγό και κούρευτο. Και ποιος θα τρέχει να κόβει; Ο Αυστριακός είναι 30 φεύγα. Ο Τσιγγάρας δεν έχει βγει ακόμα από το αυγό, έφαγε και κίτρινη, τελείωσαν τα δυνατά μαρκαρίσματα.

Ο Τζόλης είναι τεράστιο παιχτρόνι, αλλά από άμυνα, κοίτα να δεις πως έφαγε τα γκολ ο ΠΑΟΚ. Ο Βαρέλα, πιο αργός κι από το ριπλέι. Ξαναδές τα γκολ και θα καταλάβεις. Έλειπε ο Γιαννούλης, σου λέει ο κόλακας. Κι επειδή; Κι επειδή; Εδώ σε θέλω κύριε Μουρίνιο της Τούμπας. Όχι στα εύκολα. Τα εύκολα τα κερδίζει και χωρίς προπονητή ο ΠΑΟΚ.

Κι πλάκα ποια είναι. Το τέλος είπε ο Μουρίνιο τα Τούμπας ότι φταίει αυτός. Πολύ πρωτότυπη δήλωση. Αντρίκια. Όλοι οι προπονητές αυτό λένε. Κι οι Σαββιδοτέχνες έπεσαν να τον φάνε, ότι δεν φταίει αυτός, αλλά ο Γιαννούλης που είναι τραυματίας. Άντε γεια, δηλαδή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα