Απόδειξε τώρα, ότι εννοούσες τον Ολυμπιακό, αλλιώς… γιαλαντζί δερβίσης και μάγκας του γλυκού νερού

Βλέπεις τον Γκαρσία στη φάτσα. Άντρακλας, σου λέει. Δυναμικός. Με άποψη για τα πράγματα. Και αλέγκρος τύπος. Που μπορεί να σου ξηγηθεί και κανα μπουκέτο έτσι και πεις καμιά κουβέντα παραπάνω. Ότι είναι φρυδάτος. Αλάνι. Ηγέτης, σου λέει το Σαββιδοτεχνείο. Μάλιστα.

Κι εγώ σου λέω ότι ο Γκαρσία είναι ένας γιαλαντζί δερβίσης. Μάγκας του γλυκού νερού. Βουτυρομπεμπές. Κι αντάρτης της πορδής με τα λεφτά του «μπαμπά» Ιβάν, για να παραφράσουμε και τον Πορτοκάλογλου.

Έτσι είναι. Βγαίνει και λέει ότι άλλοι παίζουν φιλικά. Ποιοι άλλοι, ρε μαγκίτη κι αλανιάρη του βελούδου; Άπαξ και θέλεις να πεις κάτι, πέστο στα ίσια. Το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό ήταν φιλικό γι αυτό και γι αυτό το λόγο. Πάει και τέλος.

Έτσι κάνουνε οι άντρακλες. Κι επειδή είσαι προπονητής, πες γιατί το ματς ήταν φιλικό. Ο Κόλκας, ας πούμε, σου λέει, είναι αδιανόητο ο Άρης να χάνει και να μην μαρκάρει ψηλά. Είναι μία άποψη.

Τη βρήκε την άκρη ο Κόλκας. Σάμπως θα του πει κανένας που έμαθες μπάλα ρε Κόλκα; Τέτοια έβλεπε ο Φερέιρα και πήρε των οματιών του. Τι ν’ ανεχτεί ο Πορτογάλος; Τον Κόλκα να του κάνει υποδείξεις;

Ο Γκαρσία είναι επαγγελματίας προπονητής. Να πει αν συμφωνεί με τον Κόλκα ή να μας κάνει δικές του αναλύσεις. Όχι να πετάει μια παπαριά, γιατί έτσι του είπανε να πει.

Άπαξ και δεν το αποδείξει αυτό ο Γκαρσία, για να μάθει ο λαός του ΠΑΟΚ με λεπτομέρειες πως ήταν φιλικό το Άρης – Ολυμπιακός, πάει να πει ότι ο Ουρουγουανός είναι φραγκόκοτα, όχι απλή κότα.

Που πας μακριά, όμως. Άπαξ κι επιτρέπει στην κυρία του να κάνει κι αυτή δηλώσεις «σας πονάει ο ΠΑΟΚ», τι ψάχνεις να βρεις, ρε μάγκα. Άπαξ και βάζεις και τη σύζυγο στο παιχνίδι, πάει να πεις ότι το πας αλλού το έργο. Πουλάς ΠΑΟΚτζηλίκι για να μείνεις στον ΠΑΟΚ.

Διότι τον ΠΑΟΚ βρήκε το χρυσό τα’ αυγό. Μαλάκας είναι να το αφήσει; Όλα στημένα θα τα βγάλει, αρκεί να υπάρχει στο ΠΑΟΚ και να παίρνει μεροκάματο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα