Μακριά από Μίλαν και Τότεναμ ο Ολυμπιακός

Μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου συγκαταλέγονται στους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στη φάση των 32 του Europa League. Από τους 16 πιθανούς να βρεθούν στο διάβα της ομάδας του Πειραιά, κανείς δεν μπορεί να θέλει την Μίλαν και την Τότεναμ που βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα.

Απέναντί του ο Ολυμπιακός θα έχει μια πολύ καλή ομάδα, αλλά… θεμιτό είναι ν’ αποφύγει τα μεγαθήρια. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς είναι 16, με τους Πειραιώτες να τερματίζουν ανάμεσα στους τέσσερις χειρότερους τρίτους των 8 ομίλων του Champions League και να μπαίνουν στο γκρουπ των ανίσχυρων.

Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες τρίτες του Champions League ή κάποιον νικητή ενός εκ των 12 ομίλων του Europa League.

Οι τέσσερις πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού από το Champions League είναι οι: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπριζ, Άγιαξ, Σαχτάρ Ντόνετσκ, ενώ την πρωτιά του ομίλου τους στο Europa League εξασφάλισαν οι: Ρόμα, Άρσεναλ, Βιγιαρεάλ, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Χόφενχαϊμ. Λεβερκούζεν, Μίλαν, Ρέιντζερς, Αϊντχόφεν, Νάπολι, Λέστερ, Τότεναμ.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα