Αλαφούζος: Προτείνει 50.000 το χρόνο στο Ζαγαρίτη, όα παίρνει ο… Αβραάμ στον Ολυμπιακό

Ο νεαρός Βασίλης Ζαγαρίτης είναι ο πρώτος στόχος του Ντρεοσί και στις αρχές της εβδομάδας θα επικοινωνήσει με τον ατζέντη του. Ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού θα κλείσει ραντεβού για να καταθέσει την πρόταση του για την ανανέωση του συμβολαίου, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η τελική.

Ο Ντρεοσί είπε αυτά που ήθελε στον Ζαγαρίτη στο τετ-α-τετ της Δευτέρας, τον συμβούλευσε να θέσει σε προτεραιότητα το αγωνιστικό και όχι το οικονομικό και θα προβεί στην κίνηση του. Ώστε κατόπιν να περιμένει την απάντηση του 19χρονου αριστερού μπακ σε εύλογο χρονικό διάστημα, ακόμα και πριν τα Χριστούγεννα.

Πάντως, η διαφορά στη διαπραγμάτευση δεν είναι μικρή. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η προσφορά του Παναθηναϊκού (του Αλαφούζου) θα ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ ετησίως (όσα παίρνει ο Αβραάμα Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό) και θα περιλαμβάνει αρκετά μπόνους που θα αυξάνουν το ποσό. Ο ποδοσφαιριστής φέρεται να έχει ζητήσει κοντά στις 150.000 ευρώ πάγιες αποδοχές.

Ασφαλώς, ο Ντρεοσί έχει υπόψη του όλες τις παραμέτρους. Ο Γάλλος αντιλαμβάνεται πως ίσως η υπόθεση του Ζαγαρίτη να πάρει αρνητική τροπή και προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα. Δηλαδή για την αντικατάσταση του ποδοσφαιριστή ακόμα και τον Ιανουάριο, έχοντας καταρτίσει λίστα με διαθέσιμους αριστερούς μπακ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα