ΑΕΛ: Δυο θετικοί στον κορωνοϊό

Δύο παίκτες της ΑΕΛ βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στον καθιερωμένο έλεγχο πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η ΑΕΛ με ανακοίνωση γνωστοποίησε ότι ένας ποδοσφαιριστής και ένα μέλος του προπονητικού τιμ είχαν θετικό αποτέλεσμα στα τεστ και απομονώθηκαν αμέσως.

Ωστόσο, δεν τίθεται θέμα αναβολής της κυριακάτικης αναμέτρησης στο «Καραϊσκάκης», αφού έπρεπε να βρεθούν θετικοί πέντε ποδοσφαιριστές και πάνω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στον τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19, του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων στη διαδικασία του αγώνα με τoν Ολυμπιακό που γίνεται αύριο 20/12/2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League, που διεξήχθη από το εργαστήριο Gene του κ. Γεωργίου Ράπτη στη Λάρισα χθες 18/12/2020, ένας ποδοσφαιριστής μας  και ένα μέλος του προπονητικού team βρέθηκαν  θετικοί, ενώ τα υπόλοιπα 45 δείγματα ήταν αρνητικά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και της Super League προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής έχουν  τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική τους κατάσταση είναι βελτιωμένη.

Πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση στο Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, στο Στάδιο Αλκαζάρ, αλλα και στο λεωφορείο της  ομάδας».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα