Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Μισθός

Θρήνος στον κόσμο της ελληνικής τηλεόρασης και του θεάτρου, καθώς πέθανε ο αγαπημένος ηθοποιός, Σπύρος Μισθός μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με ένα πολύ άσχημο νέο ξεκινάει η Κυριακή… Τη νύχτα έφυγε από κοντά μας ο καλός μας συνάδελφος που τόσο πολύ είχαμε δουλέψει μαζί μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο εκ των πρωταγωνιστών του Νίκου Φώσκολου, Σπύρος Μισθός… Πληροφορούμαστε ότι η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στα Γιάννινα. Καλό ταξίδι Σπυράκο μας», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Σπύρος Μισθός, ο ηθοποιός του «Καλημέρα Ζωή» είχε αναδείξει το μεγάλο προσωπικό του πρόβλημα.

«Χώρισα το 2014, με δικαστική απόφαση πήρα την επιμέλεια των παιδιών μου και ζω πέντε χρόνια μόνος μου μαζί τους. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό και πέρασα δύσκολα ειδικά τα τελευταία δυο, τρία χρόνια που οικονομικά είχα στριμωχτεί πάρα πολύ. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα. Κυνήγησα όμως κάτι που θεωρούσα τεράστια αδικία που έγινε. Κυνηγούσα να βγω στη σύνταξη με τα ανήλικα παιδιά μου. Στο ΙΚΑ, που ανήκουμε εμείς οι ηθοποιοί βγάζουν τη μάνα με ανήλικο στα 55 έτη στη σύνταξη και με τις προϋποθέσεις της μάνας και τον χήρο πατέρα. Ποτέ δεν έβγαζαν τον πατέρα που δικαστικά κέρδισε τα παιδιά του».

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα