Πλάκα και παγίδα του Κλάτενμπεργκ στον Ιβάν η συνέντευξη Παπαπέτρου στο sdna

Ο Τάσος Παπαπέτρου έδωσε συνέντευξη στο sdna. Μάλιστα. Από δω ξεκινάνε όλα, μάστορα. Για το που επέλεξε ο Κλάτενμπεργκ να δώσει συνέντευξη ο Τάσος. Εκεί τελειώνει το παραμύθι.

Ο Παπαπέτρου δεν έδωσε αυτό που λένε οι δημοσιογράφοι «είδηση». Περί ανέμων και υδάτων μίλησε το παλικάρι. Ξέρει και προστατεύει τον εαυτό του.

Άντε, λίγο ενδιαφέρον είχε αυτό που είπε για την γυναίκα του, ότι είναι δημοσιογράφος που δούλευε στο ΟΡΕΝ του Ιβάν και τώρα είναι στο ΣΚΑΙ του Αλαφούζου. Τίποτα άλλο.

Δικαίωμά της να δουλεύει όπου θέλει. Τώρα για την γυναίκα του Καίσαρα, είναι μία άλλη ιστορία.

Να μην ξεφύγω όμως. Ο Τάσος πήγε στο ΟΡΕΝ να δώσει συνέντευξη, μετά τις επιθέσεις του Σαββιδοτεχνείου στον Κλάτενμπεργκ. Αυτό είναι είδηση.

Να συ θυμίσω, ότι στο κανάλι του Σαββίδη έδωσε συνέντευξη και ο Περέιρα ο Μέλο με το μέλι.

Δηλαδή, ο Κλάτενμπεργκ είναι ύποπτος ή βλάξ; Όταν δέχεται ομαδικά πυρά από τους Σαββιδοτέχνες για τα ματς με τον ΠΑΣ και το ντέρμπι με τον Άρη, πως στέλνει έναν διαιτητή σε Μέσο του Ιβάν; Είναι σαν να ζητάει συγγνώμη. Έτσι το βλέπω εγώ.

Αν ο Άγγλος έστελνε τον Παπαπέτρου στην ΕΡΤ, κανένας δεν θα του έλεγε τίποτα. Γιατί η ΕΡΤ ανήκει σε όλους.

Να στο προχωρήσω: Δεν ήξερε ο Κλάτυ όταν έστελνε τον Τάσο σε Μέσο του Ιβάν, ότι θα γίνει ντόρος και φασαρία; Το ήξερε. Δεν είναι κανένα κορόιδο. Και τότε, γιατί τον έστειλε; Εδώ σε θέλω, μάστορα.

Να σου πω και το άλλο: Πες, ότι στο ματς με την ΑΕΛ γίνεται κανένα μπέρδεμα με την διαιτησία και ο Κλάτενμπεργκ λέει ότι ο ΠΑΟΚ έχει άδικο. Τι θα γίνει, μετά; Τι θα γράφουνε οι Σαββιδοτέχνες; Θα τα χώνουνε στον Άγγλο που τους έκανε τη χάρη να στείλει σε δικό τους Μέσο τον Τάσο να μιλήσει;

Ήδη στο Μαρινακέικο σήκωσαν παντιέρες. Ότι ο Κλάτυ φοβήθηκε που του τα χώνανε κι έτσι έστειλε στον Τάσο.

Σοβαροί να είμαστε. Από την στιγμή που ο Ιβάν το φωνάζει ότι ο Κλάτενμπεργκ άλλαξε ρότα και ρίχνει μπηχτές ότι το γύρισε το έργο και παίζει «αλλού», μπορεί μία συνέντευξη σε Μέσο του, ν’ αλλάξει τα πράγματα;

Τον παγίδεψε τον Ιβάν ο Κλάτενμπεργκ. Κώτσο τον έπιασε τον Σαββίδη. Αυτό έχω να σου πω εγώ. Αφού την γύρισε την πλάκα, του έστειλε τον Τάσο στον Βασιλάκη, ότι και καλά είναι σε ανακωχή, ότι δεν έχει τίποτα με τον ΠΑΟΚ. Έτσι είναι. Πλάκα του κάνει του Ιβάν ο Άγγλος.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα