Τι ΔΕΝ θα πει απόψε ο Κάκος για την κόκκινη στον Καγκάβα που «ζωγράφισε» τον Τσιφτσή

Ο ΠΑΟΚ άρπαξε το δίμπαλο στην Τρίπολη από τον Αστέρα με διαιτητή τον Ευαγγέλου, τον γίγαντα. Αγγελάρας Ευαγγέλου. Να σου θυμίσω, ότι το 2019, ο Ευαγγέλου ήταν VARistas κι ο Μανούχος διαιτητής στην Τρίπολη, Αστέρας – ΠΑΟΚ 1-2. Διπλό πέναλτι των Μάτος, Βαρέλα και Σουάρεζ και Μπαράλες το κατάπιαν, τότε.

Ο Αγγελάρας ο Ευαγγέλου τι έκανε; Δεν έδειξε κίτρινη στον Ελ Καντουρί, που έκανε μπλονζόν και πέταξε κάτω αντίπαλο. Του χαρίστηκε και σε χέρι, μία ακόμα.

Τα καλύτερα, όμως, ήταν αυτά που έγιναν με τον τερματοφύλακα τον Τσιφτσή. Πιάνει την μπάλα και τον κοπανάει ο Καγκάβα στην μάπα. Τίποτα ο Ευαγγέλου. Τα ίδια και με τον Τζόλη στις καθυστερήσεις.

Γι αυτά ο Κάκος δεν θα κάνει καμία αναφορά απόψε στο Open Tv. Μιλάμε για τον Τάσαρο, που είπε ότι έπρεπε ν’ αποβληθεί ο Σα με τον Άρη, επειδή έκανε επικίνδυνο παίξιμο στην φάση του πέναλτι. Που ο Καγκάβα του ζωγράφισε την μούρη του Τσιφτσή, δεν είναι το ίδιο.

Το πολύ – πολύ, ο Κάκος να πει ότι ορθώς δόθηκε κίτρινη κάρτα, γιατί δεν είναι βίαιο παίξιμο του Γιαπωνέζου. Θα έχει μαζί του και το βιαιόμετρο και θα μετράει την δύναμη του Καγκάβα και του Τζόλη. Κι αυτός ο Φαν Μπέκελ στο VAR, όλα καλά;

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα