Η Ρεάλ Μαδρίτης 3-1 την Αταλάντα στους «8» του Champions League

Την πρόκριση στους «8» του Champions League πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης, που «καθάρισε» με σβηστές μηχανές 3-1 την Αταλάντα.

Η ομάδα του Γκασπερίνι ήταν ανώτερη για ένα μισάωρο, αλλά το γκολ του Μπενζεμά στο 34’  με κοντινό πλασέ, στην πρώτη τελική των «μερένχες» έκοψε τα πόδια των φιλοξενούμενων και έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Ζιντάν να τελειώσει την πρόκριση. Μάλιστα με το τέρμα του αυτό ο Γάλλος φορ έφτασε τα 70 στο Champions League και έγινε ο πέμπτος σκόρερ στη ιστορία της διοργάνωσης.

Στην επανάληψη τα πράγματα απλοποιήθηκαν και με το πέναλτι του Ράμος (2-0) που σηκώνει κουβέντα για το αν ήταν μέσα ή έξω από την περιοχή, η «βασίλισσα» καθάρισε την μπουγάδα. Στο 70’ βέβαια ο Καρίμ Μπενζεμά έχασε σπουδαία διπλή ευκαιρία για το τρίτο γκολ της ομάδα τους και το δεύτερο προσωπικό του, αφού αρχικά η κεφαλιά του σταμάτησε στον Σπορτιέλο, ενώ στο ριμπάουντ που πήρε η προσπάθεια του βρήκε το δοκάρι των Ιταλών.

Στο φινάλε η Αταλάντα μείωσε στο 83’ σε 2-1 με φοβερή απευθείας εκτέλεση φάουλ, αλλά ο Ασένσιο που είχε περάσει αλλαγή στην αμέσως επόμενη φάση εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με το γκολ του στην πρώτη του τελική στην εστία έγραψε το 3-1 για την ομάδα του Ζιντάν.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα