Εθνική ομάδα: Οι «ανθέλληνες» του Μαρινάκη και οι «υπερπατριώτες Ελληναράδες» (της Θύρας 4) του Ιβάν…

Πάει και τελείωσε. Δεν μαζεύεται αυτό το πράγμα. Έφερε η εθνική 1-1 με την Ισπανία. Μάλιστα. Μπράβο της και όπα της. Και καλά έκανε. Μαγκιά της.

Και βγαίνει το Σαββιδοτεχνείο και τι γράφει, ρε. Ότι τον περίμεναν στην γωνία τον Φαν’τ Σιπ να συντριβεί η εθνική για να τα χώσουν. Ότι ποστάρανε από το ημίχρονο ακόμα ειρωνείες οι του… «εορτάζοντα» προέδρου, τι κάνει νιάου – νιάου στα κεραμίδια, δηλαδή για το ποιος είναι.

Δηλαδή περίμενε κανένας ότι η εθνική να πάρει ισοπαλία; Πόνταρε κανένας τα λεφτά του στο «Χ» από τους Σαββιδοτέχνες; Αν έριξε το χρήμα του εκεί, να ποστάρει το κουπόνι του να το δούμε κι εμείς.

Αυτό έλεγε η λογική ότι η εθνική πάει για πολλά, γιατί η Ισπανία είναι ανώτερη κι όχι για κανέναν άλλο λόγο. Κι αυτούς τους χαρακτηρίζουν «ανθέλληνες». Ότι ήθελαν την ήττα της εθνικής για να τα χώσουν. Στην εξυγίανση προφανώς. Η οποία τελειώνει αύριο Σάββατο με τις εκλογές.

«Ανθέλληνες», λοιπόν. Κι αν στο Μαρινακέικο είναι «ανθέλληνες», οι ΠΑΟΚτζήδες που δεν άφησαν στην εθνική να παίξει εκεί, τι είναι; Πατριώτες Ελληναράδες; Ποιος απαγόρευσε την εθνική να μετακομίσει στην Τούμπα, όταν έφυγε από το «Καραϊσκάκης»;

Τότε, οι Σαββιδοτέχνες έκαναν τουμπεκί. Μία που το έγραψαν και μία που ξεχάστηκε. Μήπως θυμούνται να μας πούνε οι Σαββιδοτέχνες τι έλεγαν στην ανακοίνωσή τους οι πατριώτες Ελληναράδες του Ιβάν και τι έγραφαν αυτοί; «Ούτε πάνω από το πτώμα μας η εθνική και εννοείται ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βγάλει επίσημη ανακοίνωση».

Που ήταν τότε οι «υπερπατριώτες» και οι «Ελληναράδες», που τώρα κατηγορούν τους άλλους για «ανθέλληνες»;

Και κάτι τελευταίο. Τι δείχνει η φωτογραφία; Βουλγαρική σημαία. Κι αντί να την βγάλουνε, την αφήσανε. Και τι έγραψαν οι Σαββιδοτέχνες; Τίποτα.

Κι ακόμα κάτι. Αν επιτρεπόταν η είσοδος των θεατών στην κερκίδα, που θα έπαιζε η εθνική με την Ονδούρα και την Γεωργία για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ; Στην Τούμπα; Στο Μαρινακέικο μπορεί να γράφουνε και καμιά παπαριά παραπάνω για την εθνική και τον Ολλανδό, αλλά τέτοια πράγματα δεν έγραψαν ποτέ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα