Μιλάει ο Μπέος, πιάνει κρύος ιδρώτας τον Μάκη (Γκαγκάτση)

Όσο πλησιάζει η ολοκλήρωση της σεζόν, τόσο ο Αχιλλέας Μπέος κάνει αναφορές στον ΠΑΟΚ κι εκθειάζει τον Ιβάν Σαββίδη. Παράλληλα, ρίχνει τα βέλη του με πολύ… φαρμάκι στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, που ως γενικός κουμανταδόρος δείχνει χτυπητές αδυναμίες να βάλει τάξη

«Για τον ΠΑΟΚ είπα ότι είμαι φίλος και με την οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ και αν ποτέ διοικούσα την ομάδα, θα ήταν θέμα χρόνου το πότε θα παίρναμε τίτλους».

Αλλά και σε ειδικότερα θέματα, όπως της μεταγραφής του Τάσου Δουβίκα στον «δικέφαλο του βορρά», ο Αχιλλέας γονάτισε τον Μάκη:

«Τους έβαλα την μπάλα στο πέναλτι, αν δεν μπορούν να το χτυπήσουν δεν φταίω εγώ. Αν ο ΠΑΟΚ δεν βρίσκει τα επιχειρήματα να πείσει τον Δουβίκα, δεν θα χρεωθώ εγώ κάτι».

Για την εμπλοκή του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε: «Είναι λεπτή η θέση μου. Είναι γνωστή η συμπάθεια και η εκτίμηση από και προς το πρόσωπό μου. Το τι έχω συζητήσει και από ποιους, είναι για μένα. Είναι θέληση κάποιων ανθρώπων, δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Ο ΠΑΟΚ έχει έναν δυνατό ηγέτη και επενδυτή που θα βρει συνεργάτες για να κάνουν τον ΠΑΟΚ μεγαλύτερο».

Ο Αχιλλέας Μπέος δείχνει να έχει πληροφόρηση για το μέλλον του «δικέφαλου του βορρά»:

«Ο κ. Σαββίδης βρίσκεται κάπου, ηρεμεί και καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη ημέρα. Θα είναι καλύτερη, καθώς είναι άνθρωπος που μαθαίνει από τα λάθη και τις εξελίξεις. Αυτά τα λάθη θα τα διορθώσει. Το αύριο θέλει οργάνωση και στερεές βάσεις, ώστε να μπορεί να πολεμήσει την Αθήνα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη έναν ΠΑΟΚ ισχυρό».

Ο δήμαρχος Βόλου επενδύει στο… μέλλον, καθώς δυο καλά καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Τι σημαίνει αυτό; Πως είναι δύσκολο να είσαι και δήμαρχος στον Βόλο και γενικό κουμάντο στον ΠΑΟΚ. Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Μέχρι τότε ο Αχιλλέας είναι προφανές πως θ’ αναδεικνύει τα προβλήματα που έχει –χωρίς αυτόν– ο «δικέφαλος του βορρά». Έχει υπομονή, ξέρει από ντρίμπλες και πότε θα παίξει άμυνα ή επίθεση.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα