Δύο θρομβώσεις ο Μίροσλαβ Κλόζε, τα παράτησε όλα

Σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο οποίος δεν θα αναλάβει νέα καθήκοντα ως προπονητής. Ο παλαίμαχος Γερμανός διεθνής επιθετικός, ακύρωσε τη συμφωνία με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, η οποία αγωνίζεται στη Β΄ Εθνική.

Ο πρώην βοηθός προπονητή της Μπάγερν Μονάχου διαγνώστηκε με δύο θρομβώσεις στα πόδια και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσει. «Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, ξαφνικά είχα έναν έντονο πόνο στο πόδι μου, που με έκανε να μην μπορώ να περπατήσω καθόλου. Αρχικά νόμιζα ότι ήταν ένα νεύρο ή κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Κλόζε.

«Η διάγνωση ήταν λίγο σοκ για μένα. Τώρα πρέπει να σκεφτώ την υγεία μου που είναι η προτεραιότητά μου. Τέθηκα αμέσως σε θεραπείες με φάρμακα και φορούσα ειδικές κάλτσες. Οι γιατροί ήταν ξεκάθαροι: αυτό δεν πρέπει να το πάρω ελαφρά», πρόσθεσε.

«Τώρα πρέπει μόνο να ξεκουραστώ. Καθόλου χτυπήματα, δεν τρέχω, δεν μπορώ να κολυμπήσω και, πάνω απ’ όλα, δεν μπορώ να παίξω ποδόσφαιρο». Ο Κλόζε, 42 ετών σήμερα, αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Γερμανίας το 2014, στη Βραζιλία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα