Η FORZA… μαρτύρησε τα σχέδια του Κλάτενμπεργκ

Εντυπωσιάζει η πολύ καλή πληροφόρηση της οπαδικής εφημερίδας του ΠΑΟΚ, της FORZA, για τα όσα θα συμβούν στον χώρο της… διαιτησίας!

Ειδικότερα μεταξύ άλλων αναφέρει:  «Με την έλευσή του Κλάτενμπεργκ στις 15 του μήνα θα δοθούν και οι πίνακες στη δημοσιότητα, που τόσο πολύ αναμένουν οι διαιτητές σε όλες τις κατηγορίες και όχι μόνο.

Παράλληλα ο Βρετανός θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Θόδωρο Ζαγοράκη, για να αναπτύξει, όπως έχει υποσχεθεί, το πλάνο του για το πώς πρέπει να λειτουργήσει η ΚΕΔ. Εκεί θα φανεί πόσα μέλη θα τη στελεχώσουν και πόσοι Έλληνες θα περάσουν στη νέα επιτροπή. Ακόμη θα μάθουμε αν τελικά οι ξένοι που θα τον πλαισιώσουν στη νέα περίοδο θα είναι τρεις ή τέσσερις, αφού λέγεται, χωρίς να διαψεύδεται, ότι θα έλθει ένας ακόμη Πορτογάλος.

Όλα αυτά, ενώ τα σενάρια για το ποιοι θα είναι στη νέα ΚΕΔ πυκνώνουν και γράφονται ονόματα, κύρια από το κέντρο ή καλύτερα από μια πλευρά, του νότου, αφού λόγο θα έχει και η Θεσσαλονίκη, οπότε το λιγότερο που θα εισέλθουν στην επιτροπή διαιτησίας θα είναι δύο πρόσωπα.

ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που θα εισέλθουν στη νέα επιτροπή διαιτησίας, ακούγονται ήδη κάποια ονόματα. Πρόκειται για τον Μάνταλο, τον Θάνο και τον Καλογερόπουλο, ενώ από την άλλη πλευρά υπάρχουν ο Ευθυμιάδης, ο Δαγκλής, αλλά και άλλοι.

Την εισήγηση θα την κάνει ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Η τελική επιλογή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον….»

Να υποθέσουμε ότι θα τη μάθουν πρώτα στην FORZA…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα