Α. Σαμαράς: «Ήρθε η ώρα να τερματίσουμε τη διανομή της φτώχειας στη χώρα μας»

Ήταν το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου από την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα τόνισε με βεβαιότητα πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο νέος πρωθυπουργός

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε σήμερα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και παρέστη στην τελετή εγκαινίων του πολιτικού γραφείου του υποψηφίου βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης και τέως υπουργού, Δημήτρη Σταμάτη, με τον οποίο άλλωστε είναι πολύ καλοί φίλοι.

Μιλώντας στη διάρκεια των εγκαινίων και στο πλαίσιο του σύντομου χαιρετισμού του, ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε πως στις 26 Μαΐου δείξαμε την πόρτα στην χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος. Στις 7 Ιουλίου όμως θα ανοίξουμε την πόρτα στην ανάπτυξη, την ασφάλεια και τη δικαιοσύνη.

Ο κ. Σαμαράς τόνισε πως ήρθε η ώρα να τερματίσουμε τη διανομή της φτώχειας και να προχωρήσουμε στην παραγωγή πλούτου για όλους τους Έλληνες.

Εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι στις 7 Ιουλίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι πρωθυπουργός, διότι ο ίδιος το αξίζει, η παράταξη το δικαιούται και το οφείλουμε στη χώρα.

Κλείνοντας τον σύντομο χαιρετισμό τους ο πρώην πρωθυπουργός είπε: «Είμαι υπερήφανος που μιλάω στην πρωτεύουσα της μιας και μοναδικής Μακεδονίας. Είμαι εδώ σήμερα  για τον Δημήτρη , έναν φίλο μου επί δεκαετίες, έναν υπεύθυνο πολιτικό.

Ο Δημήτρης Σταμάτης είναι έντιμος, υπεύθυνος, αποτελεσματικός , πατριώτης, φίλος. Ο άνθρωπος που στα δύσκολα τον θέλεις δίπλα σου».

Νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς είχε βρεθεί στο κέντρο της πόλης σε μια χαλαρή βόλτα, είχε συνομιλήσει με πολίτες και είχε πιει στον καφέ του στην πλατεία Αριστοτέλους.

 

Διαβάστε επίσης