ΑΑΔΕ: Πλήρως διαθέσιμη η εφαρμογή myAADEapp για κινητά τηλέφωνα και ταμπλετ

Αξίζει να σημειωθεί πως η εφαρμογή έγινε πραγματικά ανάρπαστη πριν προλάβει να κλείσει μια εβδομάδα λειτουργίας μέσω του App Store

Άμεσα διαθέσιμη για download και για συσκευές Android είναι πλέον η νέα εφαρμογή myAADEapp που φέρνει την εφορία στο Κινητό.

myaadeapp-google

 

Ήδη από τις πρώτες ώρες πάνω από 1.000 χρήστες έχουν εγκαταστήσει την εφαρμογή στο κινητό τους, ενώ στο App Store όπου είναι διαθέσιμο από την περασμένη Τετάρτη, είναι ήδη top 1 free εφαρμογή για θέματα Οικονομίας.

myaadeapp-apple

Το myAADEapp είναι η επίσημη ψηφιακή εφαρμογή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) για φορητές συσκευές, η οποία δίνει τη δυνατότητα σε πολίτες και επιχειρήσεις να ενημερώνονται για τον λογαριασμό τους και να εκτελούν πληρωμές μέσω κάρτας ή μέσω IRIS με άμεση πίστωση της οφειλής τους.

Επιπλέον, μέσω της εφαρμογής, ο χρήστης μπορεί να μεταβάλλει το ΙΒΑΝ του τραπεζικού του λογαριασμού για την καταβολή των επιστροφών φόρου και να έχει πρόσβαση στα ραντεβού του, τα αιτήματα που έχει αποστείλει στην ΑΑΔΕ καθώς και τα μηνύματα που έχει λάβει. Τέλος στην ενότητα myWallet μπορεί σύντομα να κατεβάσει και να αποθηκεύσει χρήσιμα έγγραφα όπως βεβαιώσεις και εκκαθαριστικά, ενώ θα λαμβάνει άμεσα προσωποποιημένες ενημερώσεις για θέματα που τον αφορούν.

myAADEapp  Η εφαρμογή της ΑΑΔΕ για κινητά και ταμπλέτες
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα