Αδιόρθωτοι: Σχεδίαζαν “ραντεβού” οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη

Τίποτα δεν φαίνεται ικανό να σταματήσει τα “ραντεβού” των οπαδών στην Θεσσαλονίκη.

Η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται με αμείωτη ένταση τα τελευταία χρόνια και παρά το γεγονός ότι έχουν κλάψει μανάδες για θανάτους παιδιών τους, ορισμένοι δεν λένε να βάλουν μυαλό.

Την ίδια ώρα οι διοικήσεις του ΠΑΟΚ και του Άρη δείχνουν αδύναμες να περιορίσουν την δράση των ακραίων στοιχείων που έχουν διεισδύσει στο οργανωμένο κίνημα των οπαδών τους.

Το χθεσινό παράδειγμα είναι ενδεικτικό…

Οι κακές καιρικές συνθήκες που επικράτησαν στη Θεσσαλονίκη με έντονη βροχόπτωση, αλλά και οι κινήσεις της αστυνομίας, απέτρεψαν την τελευταία στιγμή “ραντεβού” μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη στην περιοχή Χαριλάου σύμφωνα με την ιστοσελίδα grtimes.gr.

Νωρίτερα, από τους οπαδούς του Δικεφάλου, διοργανώθηκε μοτοπορεία η οποία ξεκίνησε από τα Κάστρα και ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Τούμπας εξ αφορμής της επετείου συμπλήρωσης 95 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα ωστόσο πέριξ του γηπέδου του Άρη, συγκεντρώθηκαν αρκετά άτομα τα οποία με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους κινήθηκαν προς το κέντρο με σκοπό να έρθουν αντιμέτωποι με τους δικυκλιστές της αντίπαλης ομάδας της πόλης.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα σε συγκεκριμένα σημεία, επί της Παπαναστασίου οι οπαδοί των «κιτρίνων» απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις και παρέμειναν έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Από την άλλη πλευρά, μερίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ που μετείχε στην πορεία όταν έφτασε στη Τούμπα, κινήθηκε προς την Παπαναστασίου όμως την ώρα εκείνη ξέσπασε δυνατή νεροποντή γεγονός αποτρεπτικό και για την περαιτέρω εξέλιξη της πορείας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα