Αφαίρεση 3 βαθμών στον Παναθηναϊκό!

Με την πλάτη στον… τοίχο βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας (19/3) ο Παναθηναϊκός, καθώς το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Γενς Βέμερ και αποφάσισε την αφαίρεση τριών βαθμών από τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους μόλις 3 εργάσιμες ημέρες από την κοινοποίηση της απόφασης για να εξοφλήσουν τον ποδοσφαιριστή, διαφορετικά η παραπάνω ποινή θα αποκτήσει μόνιμο χαρακτήρα.

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση σχετικά με την υπόθεση μεταξύ του ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer και της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Απορρίπτει την αίτηση κατά το σκέλος της ενεργοποίησης. Δέχεται κατά τα λοιπά την αίτηση ως προς το σκέλος της επιβολής ποινής. Επιβάλλει ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του JENS ALEXANDER WEMMER, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 548/2017 τελεσίδικης απόφασης της της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα