Αγέλη αδέσποτων σκύλων περικύκλωσε ποδηλάτη στη Λάρισα

Ο ποδηλάτης έμεινε επί μία ώρα ακινητοποιημένος υπό την απειλή των σκυλιών

Νέο τρομακτικό επεισόδιο καταγράφηκε στην Λάρισα, όταν μία αγέλη αδέσποτων σκύλων περικύκλωσαν ποδηλάτη, ο οποίος έμεινε ακινητοποιημένος στο σημείο για τουλάχιστον μία ώρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο ποδηλάτης αναφέρει πως την ώρα που διέσχιζε τη διαδρομή κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών Βόλου, μία αγέλη λυσσασμένων σκύλων εμφανίστηκε μπροστά του κάνοντας τον να ακινητοποιηθεί. Η περιπέτειά του έλαβε τέλος μετά από μία ώρα, όταν κάποιος απομάκρυνε τα ζώα.

Δείτε αναλυτικά όσα καταγγέλλει:

«Την περασμένη Παρασκευή βγήκα το απόγευμα για να κάνω την απογευματινή μου ποδηλατάδα. Ενώ βρισκόμουν κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών της οδού Βόλου, ξαφνικά αναγκάστηκα να σταματήσω από μια αγέλη 8-9 λυσσασμένων αδέσποτων σκύλων.

Τρομοκρατήθηκα και φοβήθηκα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ένα βρίσκονταν από πίσω μου και δεν με άφηνε να φύγω, άλλο ένα μπροστά μου και όλα τα υπόλοιπα πάνω στις γραμμές χωρίς να με αφήνουν να απομακρυνθώ. Φώναξα βοήθεια, αλλά τίποτα. Ξαφνικά ένας οδηγός σταμάτησε στην διάβαση που ήταν 50 μέτρα πιο κάτω. Φώναξα αλλά δεν έδωσε σημασία. Μπήκε στο όχημα του και έφυγε.

Μετά είδα ένα αγροτικό να είναι από την απέναντι μεριά των σιδηροδρομικών γραμμών δίπλα στα σκυλιά. Μάλλον ήταν ο ιδιοκτήτης, κάτι τέτοιο. Φώναξα βοήθεια. Δεν έκανε τίποτα. Μου είπε να φύγω και ότι δεν δαγκώνουν. Μετά από περίπου 1 ώρα τα απομάκρυνε από τις γραμμές και έτσι μπόρεσα να φύγω.
Εν κατακλείδι θα ήθελα να καταγγείλω το Δήμο Λαρισαίων για την ανευθυνότητα του και τις ελλιπείς δράσεις. Μάλλον πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να κάνει κάτι ο δήμος για τους δημότες του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα