Αγρίεψε με το καλημέρα ο Ιβάν: «Προστατέψτε την ομάδα και τους εαυτούς σας»

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά τις συστάσεις από τον Σπύρο Βλάχο. Ο Σέρβος κόουτς παρουσίασε τους παλιούς και νέους άμεσους συνεργάτες του κι έβαλε τους κανόνες του:

«Καταρχήν να σας ενημερώσω για το πρόγραμμα. 18 Ιουλίου με 1η Αυγούστου θα πάμε στην Ολλανδία. Οι πρώτες δύο προπονήσεις εδώ θα γίνουν με μπάλα και θα ακολουθήσουν Τετάρτη και Πέμπτη τεστ αξιολόγησης και ιατρικά. Ως την Κυριακή που θα έχετε ρεπό θα γίνουν τρεις ακόμη προπονήσεις, μια πρωί και δύο απόγευμα. Θέλω να σέβεστε τις ώρες προπόνησης και τις ώρες προσέλευσης», τους είπε αρχικά εξηγώντας το πρόγραμμα πουν θα ακολουθηθεί.

Παράλληλα, ο Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε και στην περίπτωση μελλοντικού κρούσματος κορωνοϊού σε παίκτη του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας με νόημα:

«Λόγω και του κρούσματος που είχαμε καταλαβαίνετε ότι όταν ξεκινάει μια προετοιμασία είναι σημαντικό να την βγάλουμε ολόκληρη και στο φουλ. Θέλω να έχετε ευθύνη για την κατάστασή σας γιατί κάθε απώλεια ισοδυναμεί με δύο εβδομάδες απουσίας από το πρόγραμμα. Αν κάποιος αισθανθεί το οτιδήποτε να ενημερώσει άμεσα για να προστατέψει και την ομάδα και τον εαυτό του».

Τέλος, ο 58χρονος τεχνικός επισήμανε στους παίκτες του «τριφυλλιού» ότι θα υπάρξουν αποχωρήσεις, εξηγώντας και το γιατί θα συμβεί αυτό.

«Ως την Κυριακή θα είμαστε όλοι μαζί. Μετά καταλαβαίνετε ότι δεν θα μπορούμε να κάνουμε μαζί προπόνηση πάνω από 30 άτομα. Τα εργομετρικά τεστ είναι πολύ σημαντικά για μένα και οι δύο μέρες που μεσολαβούν είναι προετοιμασία γι’ αυτά και όχι κανονική προετοιμασία. Επομένως απολαύστε τις προπονήσεις αυτές χωρίς ρίσκο και ένταση. Προφυλάξτε τους εαυτούς σας και τους υπόλοιπους από τραυματισμούς ώστε να δω στα τεστ αυτά που θέλω και να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα. Καλή τύχη σε όλους, ξεκινάμε…», τόνισε.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με ένα… απρόοπτο, για το οποίο πάντως άπαντες στην ομάδα έχουν πλέον την εμπειρία και τη γνώση ώστε να το αντιμετωπίσουν ψύχραιμα.

Συγκεκριμένα, στα τεστ που έγιναν το πρωί βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα Covid-19.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα