Άγριος καυγάς Γεωργιάδη – Φλώρου στην Βουλή

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν αναγνώρισε τον Κωνσταντίνο Φλώρο (πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών) και τον πέρασε για εκπρόσωπο κάποιου φορέα

Ένταση επικράτησε στην Βουλή κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της επιτροπής για το Εργασιακό, μεταξύ του Άδωνη Γεωργιάδη και του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου, καθώς ο πρώτος δεν αναγνώρισε ότι ο δεύτερος είναι μέλος του Κοινοβουλίου.

Όλα ξεκίνησαν με τη διαμαρτυρία Φλώρου για τη σύνθεση της Επιτροπής και για το ποιοι φορείς συμμετέχουν, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού.

«Για να είμαστε συνεννοημένοι. Είμαι εκλεγμένος βουλευτής κοινοβουλίου και ορκισμένος υπουργός. Χιλιάδες μου έδωσαν την εντολή να τους εκπροσωπώ και εκατομμύρια στο κόμμα μου να κυβερνά. Δεν είμαστε το ίδιο, εδώ είστε προσκεκλημένος θα μιλάτε με σεβασμό στο κοινοβούλιο.

Δεν είστε μέλος του κοινοβουλίου είστε προσκεκλημένος μας. Αν δεν μιλήσετε με σεβασμό δεν θα σας ακούσω και δεν είμαι υποχρεωμένος! Τραμπούκους δεν ακούω εγώ. Το καταλάβατε; Θα μαζέψεις τα λόγια σου για να γίνει συνεδρίαση. Να πας να εκλεγείς και να ζητήσεις το λόγο όχι ύφος και φροντιστήριο εδώ» είπε ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος δεν κατάλαβε ότι ο Κ. Φλώρος είναι βουλευτής και όχι εκπρόσωπος φορέα.

Η αναφορά του κ. Γεωργιάδη προκάλεσε την έκρηξη Φλώρου: « Δεν κατάλαβα; Δεν είμαστε το ίδιο; Τι είσαι εσύ κ. Γεωργιάδη παραπάνω από μένα; Μη μου φωνάζεις εμένα. Εκεί που σε παίρνει όχι σε εμένα. Μια χαρά το ίδιο είμαστε, βουλευτής είμαι και γω βουλευτής και συ δεν είσαι τίποτα παραπάνω από μένα. Ναι βουλευτής είμαι! Σεβασμός να υπάρχει απέναντί μας. ανεξάρτητος είμαι δεν είμαι σε κάποιο κόμμα, επειδή ρωτάτε» είπε.

Ο διάλογος που ακολούθησε είναι ενδεικτικός της έντασης:

Γεωργιάδης: Α! από τους Σπαρτιάτες είσαι;

Φλώρος: Ανεξάρτητος είμαι ,δεν είμαι στους Σπαρτιάτες.

Γεωργιάδης: Παρανόμως είστε εδώ πρέπει να φύγετε! Κοροϊδέψατε την ελληνική δικαιοσύνη για να κατεβείτε στη Βουλή. Είμαι βέβαιος ότι η δικαιοσύνη θα κάνει το καθήκον της.

Φλώρος: Παρανόμως; Παρανόμως είσαι εσύ εδώ που δεν είσαι από την αρχή. Είμαι ανεξάρτητος και αυτός είναι που σε ενοχλεί. Το παρανόμως να το πείτε αλλού!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα