Αιμίλιος Χειλάκης-Αθηνά Μαξίμου: Ζευγάρι στη ζωή και στη σκηνή

Η Αθηνά και ο Αιμίλιος αποδεικνύουν ότι επαγγελματικά και ερωτικά μπορούν να συνδυαστούν και αντί να επέλθει η ρουτίνα αντίθετα έρχονται πιο κοντά με τη σχέση τους να μετρά ήδη 14 χρόνια.

Το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz πρωταγωνιστεί αυτή την περίοδο στην “Αντιγόνη” του Σοφοκλή και το βράδυ της Κυριακής έγινε η πρεμιέρα της καλοκαιρινής περιοδείας της αρχαίας παράστασης στο Κηποθέατρο Παπάγου, σε σκηνοθεσία Αιμίλιου Χειλάκη και Μανώλη Δούνια. Η Αθηνά Μαξίμου και ο Αιμίλιος Χειλάκης εντυπωσίασαν με την ερμηνεία τους ως Αντιγόνη και Κρέοντας αντίστοιχα και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που πήγε να τους απολαύσει.

Πολλοί ήταν και οι επίσημοι προσκεκλημένοι που τίμησαν με την παρουσία τους τους συντελεστές, μεταξύ των οποίων οι: Χάρις Αλεξίου, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Μιχαήλ Μαρμαρινός, Νίκος Καραθάνος, Άλκης Κούρκουλος, Φοίβος Δεληβοριάς, Έλενα Ακρίτα, Γιώργος Κυρίτσης, Δημήτρης Καραντζάς, Γιάννης Ζουγανέλης, Ισιδώρα Σιδέρη, Μπέτυ Λιβανού, Λίνα Ζαρκαδούλα, Χρήστος Λούλης, Έμιλυ Κολιανδρή, Όλγα Παυλάτου, Παναγιώτα Βλαντή, Χριστίνα Αλεξανιάν, Λήδα Ματσάγγου, Γιάννα Παπαγεωργίου, Μαργαρίτα Πανουσοπούλου κ.ά.

Διαβάστε επίσης