Αίτημα ν’ αρχίσουν προπονήσεις και στη Football League κατέθεσε η Λίγκα

Αίτημα στις Αρχές για έναρξη προπονήσεων της Football League έστειλε σήμερα η διοργανώτρια, καθώς με βάση τις οδηγίες που έλαβε ολοκλήρωσε το υγειονομικό πρωτόκολλο που απαιτείται.

Όπως ανακοίνωσε η Λίγκα κατατέθηκε στις αρμόδιες Αρχές το αίτημα για την επανέναρξη των προπονήσεων στις είκοσι ΠΑΕ της Football League. Αποδέκτες του αιτήματος ήταν η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Υγείας, το υφυπουργείο Αθλητισμού και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων.

Παράλληλα, κατατέθηκε αίτημα στην ΕΠΟ, με το οποίο ζητά την παράταση της καταληκτικής ημερομηνίας της αγωνιστικής περιόδου κατά έναν μήνα και συγκεκριμένα για τις 27 Ιουνίου. Η αγωνιστική δράση αναμένεται ν’ αρχίσει τον Ιανουάριο, αλλά ως καταληκτική ημερομηνία αναφέρεται στην προκήρυξη του πρωταθλήματος η 23η Μαΐου. Λόγω της καθυστέρησης στην έναρξη της σεζόν, η Football League ζητά να προσαρμοστεί ημερολογιακά και το φινάλε, αφού δεν υπάρχει χρόνος να διεξαχθούν τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ εντός του προβλεπόμενου χρόνου βάσει της προκήρυξης του πρωταθλήματος.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα