Αλαφούζος: Ακριβός στα λάχανα, φτηνός στα παραπούλια, το γκαζόν το’ φαγε ο σκόρος

Άπαξ και θέλει ο καριόλης ο Έλληνας να υποβαθμίσει το οτιδήποτε, το χαρακτηρίσει “από τα Lidl”. Παπαριά είναι αυτό, αλλά αλλού είναι το θέμα μου. Αυτό το χορτάρι ο Αλαφούζος από που το πήρε και το έβαλε στη Λεωφόρο; Από που το ψώνισε;

Μπορεί τα Lidl να μην πουλάνε γκαζόν για γήπεδα, αλλά ο Αλαφούζος πρέπει να έκανε σοβαρή έρευνα αγοράς. Και δείχνανε τα Μέσα του ν’ απλώνονται λωρίδες στην Λεωφόρο, πήρανε, λέει και ειδικό φωτισμό από την Ολλανδία για να παίζει το ρόλο του ήλιου Για να φωτοσυνθέτουν τα χορτάρια, πως τα λένε αυτά.

Κι αρχίζει το ματς κι βλέπεις μπροστά στην από δω μεριά που το δείχνει η κάμερα, μία λωρίδα δέκα επί δέκα να μην υπάρχει χορτάρι. Μιλάμε, για φοβερά και τρομερά πράγματα.

Λες και το έφαγε σκόρος και ακάρεα. Και ρωτάς τώρα εσύ. Πράγματι πήρε καινούργιο χορτάρι ο Γιαννάκης ή μήπως έριξε τίποτα σπόρους στο παλιό;

Άπαξ και πληρώσει για να πάρει αυτό το πράγμα, του την φέρνανε του Γιαννάκη. Αυτό το δέκα επί δέκα είναι σαν τα χαρακώματα που σκάβουν οι φαντάροι για να γλιτώσουν τις βόμβες.

Μιλάμε, τώρα, ούτε στον Ατρόμητο Μεσοποταμίας τέτοιο χορτάρι. Κι είναι τυχερός που Γιάννη που δεν έβρεχε κιόλας. Θα νόμιζε κανένας ότι θα βγει από την καταπακτή κανένας Δομάζος με τον Αντωνιάδη και τον Ελευθεράκη. Για τέτοια ξεφτίλα, μιλάμε. Ούτε το 1970 δεν ήταν έτσι η Λεωφόρος.

Θα δώσει καμία εξήγηση γι αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός; Σιγά, μην δώσει. Οι Αλαφουζοτέχνες είναι για να λένε τους τραυματίες. Μέχρι εκεί φτάνει το ρεπορτάζ.

Κατάλαβες, μάστορα, πόσο υπολογίζει την ομάδα του ο Αλαφούζος. Λες και πήγε και πήρε χορτάρι από τον κάμπο της Λαμίας και το έφερε να παίξουνε μπάλα. Δεν μπορεί να το έφερε απ έξω αυτό το πράγμα. Τρανή ασέβεια προς τους παίκτες, στην επένδυσή του, στο φινάλε.

Ο Αλαφούζος που έβαλε 90 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό, αγόρασε φτηνό γκαζόν. Έκανε φτηνή την ομάδα του. Χαίρετε.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα