Αλαφουζοτεχνείο: Ποια ήττα, εδώ ο Αλαφούζος φτιάχνει γήπεδο… Το κράξιμο στον Μπόλονι

Να πούμε δυο λόγια για τα ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός με μισή ομάδα πάει και κερδίζει τον Παναθηναϊκό. Μάλιστα. Ποιον Παναθηναϊκός, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Παναθηναϊκός είναι αυτό το πράγμα;

Θα έπαιζε στον κανονικό Παναθηναϊκό του Σισέ κανένας απ αυτούς που μάζεψε ο Αλαφούζος, πλάκα κάνουμε τώρα; Δεξί μπακ παίζει ένας Σάντσεζ, που τύφλα να’ χει ο Μπούρμπος.

Αριστερά παίζει αυτός ο Ζαγαρίτης. Μάλιστα. Καλό παικτάκι. Θα πάει αυτός να νικήσει τον Ολυμπιακό, πλάκα κάνουμε τώρα; Σε τρία χρόνια, μπορεί.

Καλά αυτοί Σένκνεφελντ και Βέλεθ είναι από άλλο ανέκδοτο. Ο Καρλίτος που μετά τα δυο γκολ της Λαμία έγινε «μηχανή των γκολ» από το Αλαφουζοτεχνείο; Ποιος Παναθηναϊκός, ρε.

Μη σου πω για τον Βιγιαφάνες που γύρισε για να ρίχνει κλωτσιές. Αυτοί οι τσογλανισμοί δεν περνάνε με ξένους διαιτητές.

Και την πλήρωσε ο φουκαράς ο Ρουμάνος. Το φοβήθηκε, λέει το ματς και δήλωσε ευχαριστημένος από το δεύτερο ημίχρονο. Και πολύ ευχαριστημένος έπρεπε να είναι σου λέω εγώ.

Τι θα πεις, ρε, έπαιζε μισός ο Ολυμπιακός; Τι σχέση έχει ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό; Ο ένας είναι κανονική ομάδα κι ας παίζει μισός. Κι ο άλλος είναι ανεμοσκορπίσματα.

Και ποιους τους έφερε όλους αυτούς; Ο Αλαφούζος. Ποιος να τον πειράξει τον Αλαφούζο, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Ο Γιαννάκης φτιάχνει ολόκληρη γηπεδάρα, στην ήττα από τον Ολυμπιακό θα κολλήσουμε; Σαν το «Ντραγκάο» της Πόρτο, θα γίνει.

Έτσι είναι. Και να του βάλουμε χέρι του Γιαννάκη, που αν δεν ήταν αυτός, ο Παναθηναϊκός δεν θα έφτιαχνε γήπεδο ούτε στον αιώνα τον άπαντα;

Κάποιος έπρεπε να την πληρώσει για την ήττα από τον Ολυμπιακό. Και την πληρώνει ο Ρουμάνος. Γιατί ο Γιάννης φτιάχνει γήπεδο. Χαίρετε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα