Ο νέος Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης 11αδάτος, ο Βαλμπουενά στον πάγκο

Για τον Φορτούνη, μόνο εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr τα γράφαμε, ότι ο Μαρτίνς του κάνει «καψονάκια», αλλά έτσι και πάθαινε καμία ζημιά ο Βαλμπουενά, θα έπεφτε στα πόδια του. Χτύπα ξύλο είπαμε, αλλά μπάλα είναι αυτοί. Θλάση ο Γάλλος, ένα μήνα έξω.

Στο προχωράμε σήμερα. Ο Φορτούνης πήρε μπροστά. Και γκολάρα έβαλε κι ας έπαιζε σέντερ φορ από ανάγκη στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Βγαίνει ένας τέτοιος παίκτης από την ενδεκάδα;

Έναα πράγμα θα σου πω. Ο Μαρτίνς είναι τυχερός. Πολύ τυχερός. Εκεί που βλέπει τον Γάλλο με τις ασίστ «πάρε – βάλε» να τραυματίζεται, ξεπετάγεται ο Φορτούνης και του παίρνει το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα. Ένα μήνα έξω ο Γάλλος. Περνάει ο μήνας και γυρίζει ο Μαθιός. Πόσο θα κάνει να επανέλθει; Ποιος ξέρει, ρε. Θλάση είναι αυτή. Άντε μένει ένα μήνα έξω. Μετά θα είναι έτοιμος να παίξει; Όχι, βέβαια.

Θέλει κι άλλον χρόνο να ξαναβρεί τη φόρμα του, είναι και μεγάλος άνθρωπος ο Γάλλος. Κι εγώ, σου λέει είναι πανέτοιμος ο Μαθιός επάνω στο μήνα. Θα παίξει;

Θα βγάλει ο Μαρτίνς τον Φορτούνη για να βάλει τον Μαθιό; Άλλο θα γίνει. Ο Βαλμπουενά θα γίνει Φορτούνης. Ό,τι γινότανε με τον Φορτούνη τόσο καιρό, θα γίνεται με τον Μαθιό.

Θα είναι των ειδικών αποστολών. Άπαξ και κολλάει ο Ολυμπιακός, θα μπαίνει μέσα ο Μαθιός. Όπως γινότανε τόσο καιρό με τον Φορτούνη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα