Άλεκ Μπάλντουιν: Μέλη της παραγωγής χρησιμοποιούσαν για πλάκα το όπλο που σκότωσε τη Χάτσινς

Νέες καταγγελίες βγήκαν στη δημοσιότητα σχετικά με το όπλο με το οποίο πυροβόλησε ο Άλεκ Μπάλντουιν και σκότωσε την κινηματογραφίστρια Χαλίνα Χάτσινς στις πρόβες της ταινίας «Rust» στο Μεξικό.

Πολλές πηγές που συνδέονται άμεσα με την παραγωγή του «Rust» αποκάλυψαν στο TMZ πως το ίδιο όπλο που πυροβόλησε κατά λάθος ο Άλεκ Μπάλντουιν χρησιμοποιήθηκε και από τα μέλη του πληρώματος εκτός πλατό.

Άλλες πηγές λένε πως βρέθηκαν πραγματικά πυρά στο σημείο που βρίσκονται τα όπλα, όμως η αστυνομία ακόμη δεν επιβεβαιώνει τις συγκεκριμένες μαρτυρίες.

Συντετριμμένος ο σύζυγος
Δύο ημέρες μετά τον  χαμό της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς στο Νέο Μεξικό εθεάθη ο σύζυγός της και ο 9χρονος γιος τους.

Πατέρας και γιος κρατούσαν τις αποσκευές τους, καθώς άφηναν το δωμάτιο όπου διέμεναν στην περιοχή. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο Άλεκ Μπάλντουιν που σκότωσε κατά λάθος τη νεαρή γυναίκα να αγκαλιάζει τον σύζυγό της Μάθιου.
«Η Χαλίνα μάς ενέπνεε με το πάθος και το όραμά της και η κληρονομιά που αφήνει είναι πάρα πολύ σημαντική για να περιγραφεί με λέξεις. Η απώλειά μας είναι τεράστια», έγραψε ο σύζυγός της, Ματ Χάτσινς, στο Twitter.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα