Άλλα λέει ο Βρέντζος, άλλα κάνει ο Μπαταγιάννης

Περί Βασίλη Γκαγκάτση ο λόγος

Πριν από 3-4 μήνες, ο Γιάννης Βρέντζος είχε αποστείλει επιστολή στη Super League, με αίτημα να συζητηθεί το θέμα της παράνομης πρόσληψης και παραμονής του Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Όπως έχει επισημανθεί επανειλημμένως, υπάρχει, σύμφωνα με τη νομοθεσία αλλά και το Καταστατικό της ΕΠΟ, κώλυμα στον Βασίλη Γκαγκάτση να είναι διευθύνων σύμβουλος της Λίγκας, αλλά παραμένει στη θέση του γιατί «κλείνουν» τα μάτια πρώτοι οι κ.κ. Γ. Βασιλειάδης και Ιούλιος Συναδινός και στη συνέχεια τα Δ.Σ. Super League και ΕΠΟ.

Με την εκλογή του νομικού(;) Βαγγέλη Μπαταγιάννη στη θέση του προέδρου, οι φήμες έλεγαν ότι το αίτημα του Ολυμπιακού θα συζητηθεί και βεβαίως η υπόθεση έκπτωσης –επί το ευγενικότερον– απομάκρυνσή του από τη Λίγκα ήταν θέμα ημερών. Όμως έχουν περάσει πάνω από 2,5 μήνες και ο Βασίλης παραμένει ακλόνητος στη θέση του, με όλους τους αρμοδίους και βεβαίως το κράτος να κλείνουν τα μάτια στην εξόφθαλμη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης με σημερινή συνέντευξή του στην εφημερίδα «Live Sport», η οποία αναρτήθηκε και στην ιστοσελίδα soccerplus. Τι είπε ο έγκριτος(;) νομικός:

«Τον κύριο Γκαγκάτση τον βρήκα στη Λίγκα ως διευθύνοντα σύμβουλο με αποφάσεις προηγούμενων γενικών συνελεύσεων. Επειδή τον βρήκα εκεί, είμαι υποχρεωμένος να συνεργαστώ μαζί του».

Δηλαδή, αν καταλάβαμε καλά, οι αποφάσεις που λαμβάνονται τώρα με συμμετοχή του Βασίλη Γκαγκάτση, είναι νόμιμες  επειδή οι προηγούμενες διοικήσεις δεν ανέδειξαν την παράνομη πρόσληψή του.

Ακόμη ο Γιάννης Βρέντζος που υπέγραψε την επιστολή για εξάταση του θέματος, προφανώς βρισκόταν σε σύγχυση και έκανε λάθος να θέσει ζήτημα παραμονής του Βασίλη Γκαγκάτση στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου.

Είναι προφανές ότι υπάρχει ζήτημα επικοινωνίας στα διοικητικά όργανα του Θρύλου, κάτι που οδήγησε εκτός της πλατείας Αλεξάνδρας τον Αργύρη Λίβα. Τώρα αν ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης έχει «ασυλία» από τον ιδιοκτήτη του Θρύλου –και όχι μόνο– και παραμένει στη θέση του τόσο ο ίδιος όσο και ο Βασίλης Γκαγκάτσης, αυτό είναι θέμα που πρέπει να ερευνηθεί.

Το γεγονός της σύμπλευσης Μαρινάκη-Σαββίδη, που ανέδειξαν σε «παντοκράτορα» σε Super League και ΕΠΟ, τον ΠΑΟΚ και τον υιό του Βασίλη, Μάκη Γκαγκάτση, πιθανόν να μην επιτρέπει «εκπαραθύρωση» του πατρός. Ακόμη και αν οι νόμοι γίνονται λάστιχο.

Προφανώς ο κ. Βασιλειάδης δεν έχει αντίρρηση…

Διαβάστε επίσης