Άλλα στη ΛΑΡΚΟ, απολύσεις σε «Αυγή» και «Κόκκινο»

Οι εργαζόμενοι ππυ βλέπουν την έξοδο από τα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ διαπιστώνουν την απόσταση λόγων και έργων της ηγεσίας

Τα προβλήματα στον ΣΥΡΙΖΑ με τα κομματικά ΜΜΕ καλά κρατούν. Και αυτό διότι αναζητούν λύση για να αντέξουν οικονομικά.

Ήδη έχει ανακοινωθεί το σχέδιο των 15 απολύσεων, το οποίο έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τις δεσμεύσεις που είχαν λάβει πριν από λίγες ημέρες οι εργαζόμενοι από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Κι όπως γίνεται αντιληπτό, οι σχετικές ανακοινώσεις έχουν προκαλέσει αφ’ ενός αναστάτωση, αφ’ ετέρου τεράστιες αντιδράσεις στους εργαζομένους, οι οποίοι πλέον βρίσκονται σε θέση μάχης, για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν το σχέδιο, το οποίο, κατά την εκτίμησή τους, οδηγεί σε πιθανό λουκέτο, τουλάχιστον για το καθημερινό φύλλο της «Αυγής».

Οι εργαζόμενοι δεν περίμεναν, δηλαδή, πως η εξυγίανση που άκουγαν ότι θα γίνει από τη διοίκηση των Αρβανίτη και Δρόσου θα σήμαινε απολύσεις. Ούτως ή άλλως, και μόνο στο άκουσμα της φορτισμένης αυτής λέξης ενεργοποιούνται τα αριστερά ανακλαστικά των εργαζομένων.

Οι οποίοι είναι σαφές ότι θα προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις. Επιπλέον, διαπιστώνουν την απόσταση λόγων και έργων του κόμματος, καθώς, την ίδια ώρα που ο κ. Τσίπρας λέει άλλα στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ και άλλα πράττει σε «Αυγή» και «Στο Κόκκινο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα