Αναβάθμιση στο Facebook Messenger

Με νέες και βελτιωμένες λειτουργίες ενισχύεται η εφαρμογή Facebook Messenger για κινητά τηλέφωνα. Οι χρήστες i-phone και smartphone μπορούν να βρουν τη νέα έκδοση για iOS συσκευές και στο Google Play για τις Android.

Η νέα έκδοση φέρνει όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες της εφαρμογής στο προσκήνιο, αφού πλέον δε χρειάζεται ο χρήστης να πατά κάποιο εικονίδιο για να εμφανιστούν, καθώς εμφανίζονται στην αρχική οθόνη. Επίσης, η αναζήτηση βελτιώθηκε και το πλαίσιο αυτής είναι πάντοτε ανοικτό στην καρτέλα των πρόσφατων συνομιλιών του χρήστη.

Όσον αφορά τη λήψη και αποστολή φωτογραφιών με χρήση της κάμερας της συσκευής, η λειτουργία βελτιώθηκε και ο χρήστης μπορεί να τραβήξει κανονικές φωτογραφίες ή selfies χωρίς να εγκαταλείψει το παράθυρο της συνομιλίας. Η διαδικασία απαιτεί, πλέον, λιγότερα πατήματα στην οθόνη και είναι πιο γρήγορη.

Μία νέα λειτουργία του Facebook Messenger είναι η δυνατότητα λήψης και αποστολής βίντεο με χρήση της κάμερας της συσκευής. Μαζί με τη νέα αυτή λειτουργία, προστέθηκε και η επιλογή για προβολή των βίντεο μέσα στη συνομιλία.

Τέλος, για να μπορέσει να προωθήσει περισσότερο τη χρήση των stickers, το Facebook έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες με το συνεχόμενο πάτημα σε κάποιο sticker το οποίο έχουν δεχτεί σε συνομιλία, να μπορούν να κάνουν download το πακέτο των stickers το οποίο περιλαμβάνει το sticker το οποίο πάτησαν.

Διαβάστε επίσης