Ανακοίνωση ESL: Δεν τελειώσαμε, θα ξανάρθουμε

Αφού οι αγγλικές ομάδες πετούσαν σαν τα ποντίκια από το καράβι, ο «εγκέφαλος» της European Super League και πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης Φλορεντίνο Πέρεζ έβγαλε μία ανακοίνωση… μόνο του. ότι θα επανέλθουν. Να μην του χάσουμε, μην τους ξεχάσουμε, δηλαδή.

Μιλάμε ότι οι φραγκάτοι υπέστησαν την ήττα του αιώνα. Νόμιζαν ότι επειδή έχουν το χρήμα και την χρηματοδότηση, μπορούν να τα βάλουν με τους λαούς. Την πάτησαν.

«H European Super League είναι πεπεισμένη πως το υπάρχουν «status quo» στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πρέπει να αλλάξει.

Προτείναμε μία νέα ευρωπαϊκή διοργάνωση, επειδή το υπάρχον σύστημα δεν λειτουργεί. Η πρόταση μας στοχεύει να επιτρέψει στο άθλημα να εξελιχθεί ενώ παράλληλα θα φέρει πηγές και σταθερότητα στην ποδοσφαιρική «πυραμίδα», βοηθώντας να ξεπεράσουμε τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε όλη η ποδοσφαιρική κοινότητα λόγω της πανδημίας.

Παρά την ανακοίνωση αποχώρησης των αγγλικών ομάδων, που έγινε υπό πίεση που ασκήθηκε για να πάρουν αυτή την απόφαση, είμαστε πεπεισμένοι πως η πρόταση μας είναι απόλυτα σύμφωνη με την ευρωπαϊκή νομοθεσία και κανονισμούς, όπως έχουν επικυρωθεί από απόφαση δικαστηρίου για να προστατεύσει την Super League από ενέργειες τρίτων.

Λόγω των συνθηκών, θα επανεξετάσουμε στα σωστά βήματα για να αναδιαμορφώσουμε το πρότζεκτ, πάντα έχοντας στο μυαλό μας τους στόχους μας να προσφέρουμε στους φιλάθλους την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ενώ παράλληλα να προσφέρουμε οικονομικά αλληλεγγύη σε όλη την ποδοσφαιρική κοινότητα»

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα