Ανακοινώνεται ο Φάλκενμπεργκ, δύσκολο του Μπεργκ

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών εβδομάδων που μάλιστα είχε αναλάβει προσωπικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ο Έρικ Φάλκενμπεργκ, πρέπει να θεωρείται παίκτης του «τριφυλλιού», αφού από το μεσημέρι βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ. Ο Ολλανδός πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο στις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση η οποία θα ενημερώνει για την υπογραφή των συμβολαίων, που θα προβλέπουν συμφωνίας τριετούς διάρκειας.

Από εκεί και πέρα, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ αφού το Αμβούργο δεν αποφασίζει να τον αφήσει ελεύθερο. Για την ακρίβεια, στο παιχνίδι της απόκτησης του Σουηδού έχει μπει πολύ δυναμικά τις τελευταίες μέρες η Γκέτεμποργκ που είναι τόσο αποφασισμένη να αποκτήσει τον υψηλόσωμο φορ που φέρεται να προσφέρει στο γερμανικό σύλλογο μέχρι και 500.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνει δικό της.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα καταφέρει κιόλας, αφού τα δικαιώματά του ανήκουν στο Αμβούργο. Για να τελειώσει η υπόθεση, θετικά ή αρνητικά, θα ταξιδέψει στη Γερμανία ο Νίκος Νταμπίζας για απ’ ευθείας διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες του Αμβούργου, όμως όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε επίσης