ΑΝΑΛΥΣΗ: ΑΕΚ, ΠΑΟ έπαιζαν με παίκτη παραπάνω, αλλά «κεντάνε», ο Ολυμπιακός έπεσε σε… πούλμαν κι ο ΠΑΟΚ δεν υπάρχει

Τα πράγματα άλλαξαν φέτος, μάστορα. Έτσι και βγάλεις απ’ έξω τον ΠΑΟΚ που είναι στα χάλια του, ο Παναθηναϊκός κι η ΑΕΚ το δήλωσαν από την αρχή, ότι πάνε για πρωτάθλημα. Και δεν στέκομαι στις παπαριές του Open TV που έβγαλε πρωταθλητή τον Παναθηναϊκό. Αυτά είναι για τα κορόιδα. Άλλο θέλω να σου πω.

Πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, λες, πρώτο φαβορί ο Ολυμπιακός, μετά ο ΠΑΟΚ. Τώρα, πας να παίξεις τα λεφτά σου ότι θα γίνει έτσι; Ή μήπως κόλλησαν επικίνδυνα ο Παναθηναϊκός κι η ΑΕΚ ;

Κι εγώ θέλω να είμαι δίκαιος με ό,τι είδα. Όχι αέρα-πατέρα, να πάρουμε κανένα «κλικ» και να χαϊδέψουμε αυτιά. Να σ’ το πω. Ο Παναθηναϊκός, που έριξε τεσσάρα στον Απόλλωνα, μπήκε στη μεγάλη περιοχή στο 23ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Και ποιος έπαιζε μπάλα μέχρι τότε; Ο Απόλλων, που είχε και ευκαιρίες.

Όταν αποβλήθηκε ο Φατιόν με δεύτερη κίτρινη κάρτα, δεν παίζει το έργο μετά. Ο Παναθηναϊκός έχει αυτό το παιχτρόνι τον Βιτάλ και μπορεί να αναστατώσει όλες τις άμυνες.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά και μετά ο Ιωνικός έχασε τρεις κλασικές ευκαιρίες. Κι όταν το 32’ αποβλήθηκε ο Ρομαό, μετά δεν μετράει το έργο. Αυτός ο Ζούμπερ, βέβαια, είναι παιχτούρα ολκής. Κι ο Άμραμπατ, βέβαια.

Ύστερα, ο Ολυμπιακός κι ο ΠΑΟΚ έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, κι αυτό είναι στα συν και του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός, μην ακούω παπαριές. Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα. Είναι άλλο να υπάρχει γκίνια κι άλλο να μην μπορεί να τρυπώσει η μπάλα στην περιοχή. Υπάρχει διαφορά. Ο Ολυμπιακός έκανε ένα κάρο ευκαιρίες.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, χέσε μέσα Πολυχρόνη, που δεν γίναμε ευζώνοι. Τα λέγαμε. Ότι ούτε τσουλάει η μπάλα, ούτε γκολ μπαίνει. Δεν μπορούν. Κάτι κουρασμένα παλικάρια είναι, σαν τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα