Αναπολούν τον Πάμπλο Γκαρσία οι φίλοι του ΠΑΟΚ

Τον Πάμπλο Γκαρσία αναπολούν ήδη οι φίλοι του ΠΑΟΚ, βλέποντας την ομάδα τους όχι μόνο μακριά από τον στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και να εμφανίζει κενά σε όλες τις γραμμές της.

Η δεύτερη φορά Λουτσέσκου δεν έχει βοηθήσει σε τίποτα τον «δικέφαλο του βορρά» και όλοι αναρωτιούνται αν ο χρυσοπληρωμένος Ρουμάνος είναι σε θέση να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Με τον Πάμπλο πόσο παρακάτω θα είχε πάει ο ΠΑΟΚ; Μάλλον τ’ αποτελέσματα δεν θα μπορούσαν να είναι χειρότερα.

Βέβαια για την εικόνα των «ασπρόμαυρων» ο τελευταίος που ευθύνεται είναι ο προπονητής, καθώς δουλεύει με τα υλικά που έχει στα χέρια του. Ο Λουτσέσκου σε καμία περίπτωση δεν ήθελε τόσο… γυμνό σ’ έμψυχο δυναμικό τον ΠΑΟΚ. Γιατί σίγουρα έχει περισσότερες γνώσεις απ’ τον Γκαρσία αλλά δεν είναι θαυματουργός. Χωρίς τ’ απαραίτητα όπλα δεν μπορείς να πολεμήσεις και με περιορισμένες επιλογές θα έλθουν και οι αποτυχίες που θα σε θέσουν εκτός στόχων. Ο Ιανουάριος που περιμένει ο τεχνικός ηγέτης την επιβεβλημένη ενίσχυση στις μεταγραφές, δείχνει να είναι πολύ μακρινός.

Ο Λουτσέσκου ωστόσο δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το εγχείρημά του. Και μπορεί να τον θέλουν στην Εθνική Ρουμανίας, αλλά έχει δέσει τον ΠΑΟΚ με τους όρους του συμβολαίου του. Έχει παχυλό συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ και μάλιστα τριετούς διάρκειας. Παίζει στο… δικό του γήπεδο και μόνο αν αποζημιωθεί θα εξετάσει σοβαρά άλλες προτάσεις. Ποιος ο λόγος να πάει στην Εθνική Ρουμανίας με 500.000 ευρώ τον χρόνο; Κανένας. Ο Ιβάν Σαββίδης δείχνει εγκλωβισμένος, αλλά και χωρίς εναλλακτική λύση. Όσο μάλιστα βρίσκεται… μακριά από τις εξελίξεις και συνεχίζει τις τηλεδιασκέψεις, τόσο ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να βρεθεί όχι μόνο πίσω από την ΑΕΚ, αλλά και απ’ τον Άρη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα