Άναψε φωτιές στον Μέσι

Η εκρηκτική 37χρονη Λουτσιανα παραδέχθηκε ότι είχε δεσμό με τον 30χρονο Αργεντινό όταν ο εδώ και 10 χρόνια, παντρεμένος άσος, ήταν... αδέσμευτος!

Eίναι μοντέλο και (πρώην) τραγουδίστρια, βαδίζει στα 37, λέγεται Λουτσιάνα Σαλαζάρ και πρόσφατα βρέθηκε στο Καμπ Νου για τις ανάγκες μίας φωτογράφησης.

Οι Ισπανοί «παπαράτσι» ανακάλυψαν ότι παλαιότερα παρά τη διαφορά ηλικίας είχε ερωτική σχέση με τον Λιονέλ Μέσι. Το περιστατικό έγινε αμέσως γνωστό στην Αργεντινή και σε μια κουτσομπολίστικη εκπομπή την κάλεσαν στο στούντιο.

Η διάσημη Παμπίτα, παρουσιάστρια της εκπομπής,  την αιφνιδίασε λέγοντάς της: «Βγαίνεις με τον Μέσι;» Η Λουτσιάνα παρά το έντονο μέικ-απ έδειξε να «κοκκινίζει» περισσότερο από θυμό. Αργότερα παραδέχθηκε ότι κάποτε είχε ένα σύντομο δεσμό με τον άσο της Μπαρτσελόνα όταν εκείνος ήταν αδέσμευτος.

Αν θέλουμε την πιστεύουμε αν αναλογιστούμε ότι ο Μέσι έχει δεσμό από το 2008 με την Αντονέλα Ροκούτο, με την οποία έχει τρεις γιους. Το 2008 ο Μέσι ήταν 20 χρόνων και η Λουτσιάνα 27, έτσι για την ιστορία.

Διαβάστε επίσης