Ανατροπή έφεραν οι απειλές στην εθνική μπάσκετ

Ανατροπή στην εθνική μπάσκετ και την αντίδραση της ΑΕΚ. Η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι οι τρεις παίκτες της Ένωσης ενσωματώθηκαν ήδη στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και ως εκ τούτου οι Χρυσικόπουλος, Κατσίβελης και Μωραΐτης θα ταξιδέψουν κανονικά για τη Λετονία.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, η πλευρά της ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι έγινε παρανόηση του προγράμματος, με τους παίκτες να επιθυμούν την παρουσία τους στις υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών ενσωματώθηκαν οι τρεις παίκτες της ΑΕΚ, που δεν ήταν παρόντες στην απογευματινή συγκέντρωση του ΟΑΚΑ.

Κατόπιν επικοινωνίας που υπήρξε από πλευράς ΑΕΚ, επισημάνθηκε ότι είχε γίνει παρανόηση του προγράμματος και ότι οι παίκτες επιθυμούσαν να είναι παρόντες στην προσπάθεια και ζητούσαν να γίνουν δεκτοί.

Η διοίκηση της ΕΟΚ εκτιμώντας με ψυχραιμία την κατάσταση, γνωρίζοντας την πάγια επιθυμία των Ελλήνων αθλητών να συνεισφέρουν όποτε καλούνται στην Εθνική Ομάδα και βάζοντας πάνω απ’ όλα το συμφέρον της ομάδας και του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε την εισήγηση του προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλου να ενσωματωθούν οι παίκτες στην προετοιμασία.

Κατόπιν αυτών, o Λίνος Χρυσικόπουλος, ο Δημήτρης Κατσίβελης και ο Δημήτρης Μωραϊτης πήγαν στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή και αύριο (15/2) θα αναχωρήσουν με την αποστολή για τη Ρίγα της Λετονίας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα