Μπόλονι: «Δείξαμε ποιες είναι οι δυνατότητες του Παναθηναϊκού»

Ενθουσιασμένος ο προπονητής του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του τριφυλλιού για τη νίκη επί του Ολυμπιακού (2-1), στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία εν όψει Αϊντχόβεν.

Ο Ρουμάνος προπονητής, τόνισε χαρακτηριστικά ότι:

«Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα. Σκέφτομαι τους παίκτες μου και εκείνους δεν μπορούσαν να είναι στον αγωνιστικό χώρο. Κι εκείνους που δεν ήταν καν στην ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους για τη βοήθειά τους σε όλες τις προπονήσεις. Έτσι η ομάδα θα είναι πιο δυνατή. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλά στο πρώτο ημίχρονο συλλογικά σαν ομάδα, αλλά κατανοώ ότι έχουν την Πέμπτη ένα πολύ σημαντικό ματς για τους ίδιους και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Χωρίς καμία άλλη σκέψη τούς εύχομαι τα καλύτερα για το ματς της Πέμπτης. Ζήτησα δύο πράγματα από τους παίκτες μου: να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε στο μέγιστο το πλάνο μας και να έχουμε το κουράγιο να ενοχλήσουμε αυτή τη μεγάλη ομάδα, αθλητικά και τεχνικά. Έχω την αίσθηση πως σε αρκετές περιπτώσεις δεχτήκαμε την κυριαρχία του αντιπάλου, αλλά ο πυρήνας μας παρέμεινε καλά οργανωμένος μέχρι τέλους. Ακόμη και τις στιγμές που ο Ολυμπιακός έριξε όλα τα χαρτιά του στο τραπέζι. Σκέφτομαι επίσης όλη την οικογένεια του Παναθηναϊκού και εκείνους που ήρθαν να συζητήσουν μαζί μας και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να δώσουμε και σε εκείνους χαρά. Θέλω να συνεχίσουν οι φίλαθλοί μας να μας αγαπούν με τον ίδιο τρόπο που τους αγαπάμε κι εμείς. Και να μας δείχνουν κατανόηση όταν κι εμείς τυχαίνει να κάνουμε κάποια λάθη».

Ο Μπόλονι, πρόσθεσε ακόμη ότι:

«Όλα τα γκολ ήταν σημαντικά. Βεβαίως και το δεύτερο ήταν ιδιαίτερα σημαντικό. Επίσης δεν ξεχνά τις αποκρούσεις και τα εξαιρετικά αντανακλαστικά του τερματοφύλακά μας. Σήμερα δείξαμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα