Αναβλήθηκε ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ, πιθανότατα θα γίνει αύριο

Αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου ο αγώνας ΑΕΛ-ΑΕΚ, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του Αλκαζάρ ήταν καλυμμένος από πυκνό χιόνι.

Ο διαιτητής συνέταξε το φύλλο αγώνα, έχοντας ενημερώσει τις δύο ομάδες πως δεν θα διεξαχθεί το ματς.

H ΑΕΛ το μεσημέρι εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία έδινε εγγυήσεις πως το Αλκαζάρ θα μπορούσε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την αναμέτρηση τη Δευτέρα (15/2) την ίδια ώρα (17:15) και πως οποιαδήποτε άλλη απόφαση θα ήταν παράνομη.

Η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε στο Αλκαζάρ και εκεί ενημερώθηκε από τον διαιτητή Ευστάθιο Γκορτσίλα, ο οποίος επιθεώρησε τον αγωνιστικό χώρο, ότι η αναμέτρηση αναβάλλεται. Κάτι το οποίο θα ανέφερε και στο Φύλλο Αγώνα. Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τον ΚΑΠ, η διεξαγωγή της αναμέτρησης πηγαίνει για τη Δευτέρα (15/2) την ίδια ώρα (17:15).

Με την άφιξη της αποστολής της ΑΕΚ ο εκπρόσωπος της Ένωσης, Βασίλης Δημητριάδης κατέθεσε ενώπιον διαιτητή και παρατηρητή του αγώνα τη θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ η οποία ήταν η εξής: «Εμείς ήρθαμε για να παίξουμε και θέλουμε να παίξουμε. Η ΠΑΕ ΑΕΛ εγγυήθηκε ότι αύριο το γήπεδο θα είναι εντάξει αλλά πριν κλείσει το φύλλο αγώνα θέλουμε να κατατεθεί η θέση μας για το τι έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ από χθες το βράδυ με γνωστά τα καιρικά φαινόμενα και σήμερα το πρωί προκειμένου να γίνει το ματς κανονικά σήμερα και αυτό που δεν έκανε προκειμένου να καθαριστεί σήμερα το γήπεδο για να γίνει κανονικά ο αγώνας και πως είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει αύριο».

Η Super League δέχεται τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η ΠΑΕ ΑΕΛ, για καταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου του «Αλκαζάρ» για να γίνει αύριο Δευτέρα(15/2) και με δεδομένο πως και οι δύο ομάδες επιθυμούν να εξαντληθεί κάθε περιθώριο για να γίνει το ματς αύριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις του ΚΑΠ.

Η ΑΕΚ είχε προχωρήσει ήδη από νωρίς σήμερα σε συνεννοήσεις με το ξενοδοχείο που διαμένει, για την ενδεχόμενη ανάγκη νέας διανυκτέρευσης, ενώ ετοιμάζονται πλέον και για προπόνηση σε δύο γκρουπ σε μεγάλη αίθουσα που διαθέτει το ξενοδοχείο. Δεν γινόταν να βρεθεί άλλος χώρος και λόγω καιρικών συνθηκών και λόγω μη λειτουργίας των κλειστών γυμναστηρίων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα